Page Nav

HIDE

Ексклузивно:

latest

Клара Добрев, зам.-председател на ЕП пред Bulgaria ON AIR: Брекзит е добър пример, че популизмът може да нанесе много вреди

Ексклузивно интервю на Милена Милотинова с унгарския депутат с български корени гледайте в предаването „Брюксел 1“, утре от 17:30 часа „...

Ексклузивно интервю на Милена Милотинова с унгарския депутат с български корени гледайте в предаването „Брюксел 1“, утре от 17:30 часа

„Брекзит и случващото се във Великобритания е много добър пример за това, че популизмът и политиците, които са готови да лъжат, могат да нанесат много вреди“. Това заяви зам.-председателят на Европейския парламент Клара Добрев в ексклузивен разговор с Милена Милотинова за предаването „Брюксел 1“ по Bulgaria ON AIR, което ще бъде излъчено в събота, в 17:30 часа.
Клара Добрев е унгарски евродепутат с български корени, съпруга на бившия унгарски премиер Ференц Дюрчани. „Родена съм в България, но бях на година и половина, когато родителите ми се върнаха в Будапеща. Майка ми е унгарка, баща ми - българин. Докато баща ми беше жив вкъщи говорехме винаги на български“, казва зам.-председателят на ЕП.
На въпроса кой ще пострада от Брекзит - Великобритания или ЕС, Добрев е категорична, че потърпевши ще бъдат хората. „Ако имаше сега още един референдум повече хората във Великобритания бяха да гласуват, за да останат в ЕС“,  обясни пред камерата на Bulgaria ON AIR унгарската европарламентаристка.

Как е съхранила българския си, каква е визията й за Европа, как коментира напрежението между ЕС и Унгария, да се обвърже ли еврофинансирането със спазването на върховенството на закона - гледайте в предаването „Брюксел 1“, тази събота, в 17:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles