Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Акцентите по Discovery Channel през ноември

Представяме ви акцентите в програмата на Discovery Channel за месец ноември.   Островът на 16-те с Беър Грилс От понеделник, 18 ноемвр...

Представяме ви акцентите в програмата на Discovery Channel за месец ноември.

  Островът на 16-те с Беър Грилс
От понеделник, 18 ноември, в 22:00 ч.


Да бъдеш изоставен на тропически остров звучи като сбъдната мечта, но в тази поредица се превръща по-скоро в кошмар на живо. В битка с природата и един с друг, 12 непознати са изоставени за месец на отдалечен остров в Тихия океан и се борят за оцеляването си под зоркото око на авантюриста Беър Грилс. Целта им не е просто да открият дали оцеляват най-силните, или най-приспособените - 100 000 долара са скрити на различни места на острова и могат да бъдат намерени по всяко време от участниците. Обитателите на острова не просто трябва да се справят с природните стихии, но ще бъдат тласнати до ръба на физическите и умствените си способности, докато се опитват да открият съкровището. Дори това не е достатъчно, защото ако си тръгнат преждевременно, няма да задържат и стотинка. Само онези, които останат до самия край, могат да запазят своя дял от плячката.

  Треска за злато: Мътна вода
От вторник, 19 ноември, в 21:00 ч.


Пустошта на Аляска крие в сърцето си златни залежи за онези, които имат издръжливостта и куража да се захванат с опасната и мръсна работа. Златотърсачите Дакота Фред и Дъстин Хърт не се спират и пред най-опасните и потенциално доходоносни начинания, които изискват от тях да мобилизират цялото си мъжество. Проследявайки източника на злато нагоре по реката към планините и в стари изоставени мини, двамата се впускат в смъртоносни бързеи и страховити водни басейни. Златотърсачеството е коварен занаят и никой не знае какво ще се случи накрая, но това не възспира нашите герои в стремежа им към заветното съкровище, скрито в дивата и свирепа Аляска.

  Милионите на Ескобар
От събота, 9 ноември, в 23:00 ч.


Когато става най-търсеният човек на планетата, скандалният наркобос Пабло Ескобар заравя големи суми от предполагаемото си състояние на стойност 50 милиарда долара из цяла Колумбия. Голяма част от парите никога не са били открити. Сега двама бивши служители на ЦРУ, закалени от 10 години работа в чужбина, партнират на агентите от Агенцията за борба с наркотиците, прочули се с участието си в телевизионния сериал за Ескобар, и заедно се впускат на лов за милиони. Завладяващата поредица следва елитния екип, предприел епичната мисия да върне парите на колумбийския народ и правителство.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!