Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Акцентите по Fine Living през ноември

Представяме ви акцентите по канал Fine Living за месец ноември:   Раят на храните по света От четвъртък, 12 ноември, в 21:00 ч. Л...

Представяме ви акцентите по канал Fine Living за месец ноември:

  Раят на храните по света
От четвъртък, 12 ноември, в 21:00 ч.


Любителите на храната и пътешествията ще могат да се насладят на най-вкусната поредица, която ще ги отведе в забележителни места за хранене по света. Поредицата разкрива легендарни, уникални и тайни местенца, където поднасят най-сочните пържоли, най-богато гарнираната пица и съвършеното барбекю. Посещавайки различни типове ресторанти и закусвални - от камиони за храна до петзвездни ресторанти, местни хора от Южна Африка до Аржентина показват кои са най-апетитните точки в родните им градове за перфектното гастрономическо преживяване. По следите на най-забележителните блюда от световната кухня, те откриват причудливи, но страхотни местни деликатеси и международно признати ястия. На добър час и добър апетит!

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles