Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Акцентите по Food Network през ноември

Представяме ви акцентите по Food Network за месец ноември:   Списъкът на Флей От понеделник, 18 ноември, в 20:00 ч. Кулинарната и...

Представяме ви акцентите по Food Network за месец ноември:

  Списъкът на Флей
От понеделник, 18 ноември, в 20:00 ч.


Кулинарната икона Боби Флей и дъщеря му Софи обожават вкусната храна. За щастие, родният им град Ню Йорк предлага нескончаеми възможности за наслада. В поредицата баща и дъщеря се втурват по улиците на града в търсене на най-невероятните местни блюда. Боби посещава своите предпочитани от години местенца, а дъщеря му го запознава с последните си апетитни открития. Дали ще посетят пицария в Гринич Вилидж, или ще се качат на ферибот за незабравими сандвичи с омар - Боби и Софи посещават стари и нови ресторанти, заведения за бързо хранене и капанчета, предприемайки кулинарното пътешествие на живота си.

  Вкусотиите на Кардиа Браун
От събота, 16 ноември, в 10:50 ч.


Всеки от Дълбокия Юг познава добре две основни неща - южняшкото гостоприемство и вкусното похапване! Родена и израснала на Морските острови на Чарлстън, Южна Каролина, Кардиа Браун е от голямо семейство, членовете на което обожават храната и си предават местните рецепти един на друг от поколения. Във великолепната поредица Кардиа демонстрира собствена уникална интерпретация на семейните ястия и интересни събития в квартала си и местната култура. От неделна вечеря след лов на раци на пристанището, до пикник на плажа и лов на скариди в подготовка за най-невероятния Фестивал на скаридите, вкусовете на Юга ще ви накарат да си оближете пръстите!

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles