Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Акцентите по Investigation Discovery през ноември

Представяме ви акцентите по Investigation Discovery през ноември:   Обвързващи лъжи От 5 ноември, вторник, в 23:00 часа Всеки кри...

Представяме ви акцентите по Investigation Discovery през ноември:

  Обвързващи лъжи
От 5 ноември, вторник, в 23:00 часа


Всеки крие нещо - такава е човешката природа. Може би е безобидна тайна или е нещо много по-сериозно - предадено доверие или шокиращо безразсъдство. Но понякога тайната е толкова ужасяваща, толкова разрушителна, че се разкриват истините на всички хора. Тази смразяваща поредица разказва за разследвания на убийства, които постепенно разкриват една истина след друга, изваждайки на показ зловещия таен свят на привидно спокойни и идилични общности. Но когато гледната точка на всеки е различна, на кого да вярваме?

  Убийство у дома
От 2 ноември, събота, в 23:00 часа


Когато убиецът си набелязва жертва, той я търси на очевидното място - там, където според нея е безопасно: в нейния дом. Но за някого домът се превръща в ловна територия. Никаква ключалка, система за сигурност или обаждане на 911 няма да спаси тези жертви. Тази поредица ни разказва истински истории за безмилостни, хладнокръвни убийци, които познават отблизо своята жертва, знаят какви са нейните навици и имат идеална представа за дома, в който ще извършат убийство. Благодарение на тези знания те планират перфектното убийство, крият следите си и почти успяват да се измъкнат. Детективите разказват как са разкрили тези шокиращи престъпления, случили се ужасяващо близо до дома - от младата майка, намерена брутално убита в дома си в Ню Йорк, до шокиращото убийство в един от най-ексклузивните квартали на столицата Вашингтон.

  Мислиш си, че ги познаваш
От 15 ноември, петък, в 23:00 часа


Най-страшното престъпление е онова, което не очаквате. Тази поредица разкрива обезпокоителната статистика, че най-вероятно е да бъдете убит от някого, когото познавате и не очаквате да ви навреди. Ще видим шокиращи разкази за убийства, организирани от роднини или приятели, които жертвите са обичали, на които са вярвали и са смятали, че познават. Във всеки епизод ще видим истински архивни кадри, възстановки и разкази на детективи, за да се опитаме да разберем живота на жертвите и техните убийци и да разкрием истината зад измамата. Случаите в тази поредица включват шокиращата истина зад убийството на 20-годишна жена, чието тяло е намерено в покрайнините на малък град в Алабама; и гаджета от гимназията, които са открити застреляни в дома си в малко градче в Мейн. Поредицата проучва многобройните мотиви зад тези смъртоносни предателства - от незаконни дела и двойствен живот до тайни зависимости.

  Разследванията на списание „Пийпъл"
От 28 ноември, четвъртък, в 23:00 часа


Казват, че справедливостта е сляпа, но пътят към този възвишен идеал често е постлан с драматични обрати, истории за предателство, погребани тайни и неизвестни герои. В тази поредица популярният американски седмичник „Пийпъл" се опитва да разкрие истината за някои от най-печално известните герои на страната и емблематичните истории за престъпления.Поредицата проучва вълнуващите истории на хора и семейства, разкъсвани от престъпления, които излизат извън рамките на новините и стават част от популярната култура. Ще видим ексклузивни интервюта, нови факти и емоционални разкази от първа ръка от най-близките до разследването хора, а доверените журналисти на „Пийпъл" ще търсят нови факти и доказателства, разкриващи шокиращите обрати и неочакваните решения, които се появяват по време на разследването на всеки емоционален случай. Това са необикновени истории за обикновени хора, които попадат в центъра на вниманието на цялата нация.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles