Page Nav

HIDE

Ексклузивно:

latest

Кристиян Христов, главен редактор в TBCnovinite.com: Имаме още какво да ви предложим!

Главният редактор на TBCnovinite.com Кристиян Христов за трудностите до сега и плановете за бъдещето на сайта. – Първо няма как да не те...

Главният редактор на TBCnovinite.com Кристиян Христов за трудностите до сега и плановете за бъдещето на сайта.

– Първо няма как да не те попитаме защо реши да се захванеш с този проект?

– Още от малък темите свързани с телевизията са ми любими. Това невероятно изкуство да създаваш съдържание ме привлече към себе си и от там дойде и идеята през 2013 да стартираме проекта TelevisionBG, който по-късно прерасна в TBCnovinite.com.

– Какво ти струва да се занимаваш с този проект вече 6 години? Има ли шанс да си възвърнете парите?

– Инвестициите направени в сайта са доста големи и все още не можем да ги възстановим. В бъдеще обаче вярвам, че сайтовете ни ще започнат да се самоиздържат. За отделеното време няма да говоря. То не може да се върне никога, но не съжалявам.

– Как дойде идеята да стартираш проекта TBCnovinite.com (преди TelevisionBG)? Преди си бил автор в блога за тв новини TV and Hobby, оттам ли тръгна всичко?

– Общо взето – да. Бях автор в TV and Hobby: Блогът в продължение на близо година. Дойде момент в който блогът спря да съществува, не знам каква беше причината или поне не си спомням вече. Но тогава решихме да започнем нещо ново и така се роди TelevisionBG (сега TBCnovinite.com). Влязохме в една ниша, която бе развита от други сайтове във време в което в тази ниша имаше голяма конкуренция. Повечето от големите ни конкуренти вече не съществуват. Истината е, че да оцелееш в мрежата днес е доста трудно. Сайтът ни предлага това, което искат читателите – ексклузивна информация. И резултатът е видим – ние сме един от трите най-добри сайта за тв новини след Теленовелас Новини и СЕРИАЛИ в България и тъй като те са профилирани само в сегмента "сериали" може да се каже, че сме най-добрият що се отнася до обхват на предлаганата информация.

– А защо от всичките ти колеги с които стартира сайта накрая остана само ти?

– Защото пътищата ни се разминават с времето. Всеки поема по своя път на развитие. С всички тях сме приятели и до днес и вратите ни са отворени за тях.

– Какво предстои за вашия сайт? Как ще се развива, какво ще предложите? Вече стартирахте някой проекти извън TBCnovinite.com, как ще продължите с тях?

– TBC Новините има още много какво да предложи на своите читатели. От днес ще наблягаме повече на анализите и коментарите, на нещата, които другите пропускат да споменат. Оставаме и на вълна „ексклузивни новини“. Вече сме наложили и останалите свои проекти. На изключително голям интерес се радва регионалният портал ZaTeteven.com. Rund BG също набира популярност. Много скоро планираме да пуснем собствен видео портал с ексклузивни авторски продукции. TBC Entertainment Group управлява едни от най-големите спортни фен-страници у нас на ЦСКА, Левски и Григор Димитров, както и страницата на Новите съседи и Nickelodeon, партньори сме с най-добрите сайтове за сериали в българия „Telenovellas News“ и "СЕРИАЛИ в България". Подготвяме и още други изненади, които нашите потребители ще очакват съвсем скоро. Има още много какво да предложим.

– Какво ще ни пожелаеш?

– Пожелавам на всички наши читатели да са здрави и щастливи! И много приятни минути прекарани с нашите сайтове!

Интервюто взе Силвия Василева, администратор на сайта.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles