Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Акцентите по TLC през ноември

Представяме ви акцентите по TLC за ноември:   Денят на тортите От 25 ноември, понеделник, в 20:00 часа Време е да изтупате прести...

Представяме ви акцентите по TLC за ноември:

  Денят на тортите
От 25 ноември, понеделник, в 20:00 часа


Време е да изтупате престилката от праха и да се впуснете в екшъна, защото „Денят на тортите“ ще ви покаже най-доброто от филмите, посветени на сладкарството! Менюто ще включва торти от закуска до вечеря и всичко е много вкусно. „Кралят на тортите“ проследява приключенията в кухнята на неоспоримия майстор на печивата Бъди Валастро. Той е един от най-успешните сладкари на Америка, който заедно с екипа на пекарната на Карло в Ню Джърси приготвя сложни тематични торти за различни поводи – и също като италианското му семейство, тортите му са по-големи и по-смели от всякога! В „Голямото печене с Бъди“ Бъди Валастро отправя предизвикателство към отбори от най-талантливите пекари и сладкари на Америка, състоящи се от семейни двойки, братя и сестри или приятели, и ги кара да направят фантастични и екзотични торти-шедьоври. А в „Бъди срещу Дъф“ Бъди Валастро и Дъф Голдман се изправят един срещу друг, за да тестват кулинарните си умения и да сложат край на една от най-големите вражди в историята на сладкарството.

  90 дни до сватбата
От 20 ноември, сряда, в 21:00 часа


Любовта няма граници за тези интернационални двойки, но отношенията им се подлагат на изпитание както никога досега, когато пристигат в САЩ с виза „K-1“, за да заживеят заедно с бъдещите си партньори за първи път. Двойките трябва да сключат брак в рамките на 90 дни, преди визите им да изтекат. В противен случай техните партньори-чужденци трябва да напуснат страната и да се завърнат у дома. Освен съвместния живот те ще трябва да преодолеят езиковите бариери, културния шок и скептицизма на роднините и приятелите – всичко това за ограничения период, в който имат право да бъдат заедно на американска земя. Те поемат рисковете на любовта с човек от друга страна, а поредицата ще проследи как се подготвят да започнат нов живот заедно – за добро или за лошо. Залозите са изключително високи и въпреки несигурните си взаимоотношения двойките са принудени да вземат съдбоносно решение. Дали любовта им ще се окаже по-силна от разстоянието между тях?

  6 дъщери
От 24 ноември, неделя, в 22:00 часа


Тексаската двойка Даниел и Адам Бъзби и тяхното уникално семейство се стягат за още по-вълнуващи и непредвидими промени през този сезон, защото идва седмицата на рождените дни на момичетата! Блейк навършва осем, а петзначките четири, и в домакинството на Бъзби се случват много неща. Хейзъл получава първия си чифт очила за големи момичета, а Райли е доказала, че е достатъчно умна, за да постъпи в детската градина преди сестрите си. Но вероятно най-важно за децата е сладкото, пухкаво попълнение в семейството! Междувременно Адам е на път да приеме работата в Далас. Откакто той започва собствен бизнес у дома си, Даниел го кара да ѝ помага за момичетата. Но сега го няма и тя усеща тежестта на домакинските си задължения и жадува за свободата да преследва собствените си мечти за кариера, както прави Адам. Как ще реагира той, когато тя разкрие амбициите си?

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles