Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Акцентите по Travel Channel през ноември

Представяме ви акцентите по Travel Channel през ноември:   Златотърсачките от Аляска От понеделник, 4 ноември, в 20:00 ч. Златотъ...

Представяме ви акцентите по Travel Channel през ноември:

  Златотърсачките от Аляска
От понеделник, 4 ноември, в 20:00 ч.


Златотърсачеството винаги е било запазена територия на мъжкари, които преодоляват без колебание всякакви премеждия, атмосферни условия и раздори и не униват след месеци безплодно търсене. Запознайте се със Сара Джейн и четирите ѝ дъщери от Южна Калифорния, които обединяват спестяванията си и се отправят към Аляска с намерение да отворят отново златните мини на починалия им дядо. Едната от мините се намира в Ноум, а другата - на близо 800 км оттам, във Феърбанкс. Работейки рамо до рамо с екипите от обръгнали златотърсачи, Сара Джейн и дъщерите ѝ се сблъскват с всичко, което Аляска може да предложи и което е причина за скандалната слава на щата. Бързайки да изпреварят слагащата край на сезона им зима, жените са решени да подсигурят инвестицията си и мотивирани да възстановят семейното си наследство.

  Паранормалното край нас
От събота, 23 ноември, в 22:00 ч.


Преминавайки отвъд границите на паранормалното разследване, поредицата следва отблизо паранормалната суперзвезда Ник Гроф и опитната в лова на духове Катрина Уайдмен, които се отправят към най-ужасяващите места в САЩ за безпрецедентните 72 часа без прекъсване. Живеейки на места, обитавани от призраци, Гроф и Уайдмен вярват, че колкото по-дълго останат, толкова повече създания от други измерения ще общуват с тях и с толкова повече информация ще се сдобият за неизвестното. От изолирана къща с тъмно минало в провинцията на щата Ню Йорк, до изоставена лудница в Западна Вирджиния - Ник и малкият му телевизионен екип се осмеляват да посетят местата, от които всички се страхуват. С помощта на свръхмодерни камери с висока резолюция и невиждана до момента паранормална технология, те успяват да уловят изненадващи кадри и звуци. Но мисията им крие своите рискове - сами, изтощени и лабилни, те стават уязвими за присъствията, които искат да изследват.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles