Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Откровено в „Карбовски: Втори план“: Историята на кандидат-кметицата от Диана Габровска

Мартин Карбовски представя проекта „Момин проход“, разкриващ горчивия отзвук от предизборните компромати Тази събота ще се разкрие втори...

Мартин Карбовски представя проекта „Момин проход“, разкриващ горчивия отзвук от предизборните компромати

Тази събота ще се разкрие втория план на една „сензация“ и политическа интрига. Мартин Карбовски представя различната историята на Диана Габровска – кандидат-кметицата от Момин проход, която се превърна в повод за подигравки, смях и обиди. Зрителите на bTV ще видят историята на майка на две деца и обичаща съпруга, която е имала неблагоразумието да остави компютъра си с интимни снимки за поправка, които малко преди изборите стават обществено достояние.

„Днес ви показвам една беда. Тази беда никога не стига до телевизора. Защото е срамна беда. Проект за мръсната политика, падаща като кофа върху главата на обикновен човек. Падаща смешно и страшно. Проект за сексизма - не е едно и също да се пуснат снимки на гол мъж в мрежата или на гола жена. Проект за съсипано цяло семейство. Проект за смелостта на една жена да се изправи пред мен. И най-вече проект за една жена, която никой не защити публично“, коментира водещият Мартин Карбовски за предстоящия епизод на „Втори план“.

Диана Габровска ще сподели какво е чувството да носиш на раменете си тежестта от политическия живот. Кандидат-кметицата, която спечели едва 50 гласа, ще разкаже за една по-тежка загуба - личния живот, съсипан от срама, жлъчните шеги, лошото отношение и обидите.

Истината зад тази уж „смешна“ история гледайте в „Карбовски: Втори план“ на 9 ноември в 18.00 часа по bTV.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles