Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Програмните акценти на Discovery Channel за декември

Представяме ви програмните акценти на Discovery Channel за декември.    Да продадеш колата си От сряда, 4 декември, в 21:00 ч. Тъ...

Представяме ви програмните акценти на Discovery Channel за декември. 

  Да продадеш колата си
От сряда, 4 декември, в 21:00 ч.


Търговецът на коли Майк Брюър и всестранно надареният механик Ант Анстед откриват и възстановяват емблематични автомобили, които после продават в автомагазина си в Лос Анджелис. В поредицата Майк има нелеката задача да открие автомобили с потенциал за реализиране на печалба. Той ги предава на Ант, който се занимава с всичко от пребоядисване до смяна на скоростните кутии, за да им възвърне предишния блясък. От слънчевите плажове на Южна Калифорния до най-студените кътчета на Мейн, поредицата прекосява САЩ в търсене на най-страхотните автомобили за покупка, тунинговане и продажба за чиста печалба. Какви съкровища ще открият и преобразят момчетата в това епично приключение?

  Реката, от която няма завръщане
От понеделник, 30 декември, в 22:00 ч.


В суровата пустош на един от най-опасните и живописни участъци в Америка се намира Франк Чърч в Айдахо. До този труден и негостоприемен терен може да се стигне само с хеликоптер или джет през най-дългата завирена река в Северна Америка - Салмон Ривър, известна и като "реката, от която няма завръщане". В пустошта, обитавана от група от смелчаци, хората трябва да разчитат на себе си, съседите си и уменията си за оцеляване, за да издържат на свирепите условия и напълно изолиращите ги зими. Завладяващата поредица ни запознава с предизвикателствата на ежедневието им. От 20-годишни младежи, които искат да изпитат силите си, до живи легенди, които са избрали да прекарат живота си край реката, всички местни жители живеят по свои собствени правила.

  Легенди от дивата природа
От петък, 20 декември, в 21:00 ч.


Хора от целия свят съобщават за странни нападения на животни над местни жители, за нови хищници, които се изкачват на върха на хранителната верига, променяйки естествения ред и за близки срещи с мистериозни създания. Завладяващата поредица следва двама експерти по дивата природа и приятели от детството, които разследват, документират и се опитват да разрешат някои от най-невероятните загадки на природния свят. Сертифицираният водач в дивата природа Деймиън Дъфи и фотографът на дивата природа и преследвач на бури Мат Хофман не се страхуват от опасни ситуации. Двамата обхождат диви места в цял свят от Аляска до Папуа Нова Гвинея, за да открият отговори на някои от най-страховитите мистерии на дивата природа.

  Ловци на трофеи
От събота, 7 декември, в 19:00 ч.


Модерният търсач на съкровища Дрю Причард е един от водещите търговци на антични стоки в света. Пътувайки из цяла Великобритания и понякога извън нея, Дрю и приятелят му Тий Джон търсят странни и невероятни предмети, скрити и забравени съкровища. В поредицата Дрю и Тий се отправят на собствена обиколка на Франция, започвайки от Париж и след това посещавайки идиличната провинция в Нормандия. По следите на най-прекрасните антични предмети, момчетата посещават някои от най-големите пазари и търговци - от най-грандиозния битак за антични стоки в столицата до замък от 16 век в Каен. След това се отправят към Мидлендс и обикаляйки индустриални работилнички и зашеметяващи провинциални къщи, те продължават търсенето на редки и изключителни стоки. Двамата не пропускат нищо в мисията си да открият особени и необичайни антики за покупка и възстановяване.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!