TBCnovinite.com с рекордна посещаемост през октомври! Благодарим ви!

Description

TBCnovinite.com с рекордна посещаемост през октомври! Благодарим ви!

Здравейте приятели, през месец октомври сайта ни отчете нов рекорд по посещаемост.


За изминалия месец сайта отчита 8 097 уникални посещения, което подобрява рекорда от месец май тази година, когато 5 504 потребители са посетили сайта.

Най-четена е новината, че bTV няма да продължи "Вътрешен човек" след "Опасни улици". Следващите най-четени са за старта на новия турски сериал "Свободен дух" и специалното издание на рубриката "На чисто" за старта на телевизия 7/8 ТВ.

Ние, от екипа на TBC Interactive ви обещаваме още много ексклузивни новини, авторски статии и рейтинг данни!

Можете да харесате страницата ни във Фейсбук, да ни зададете въпрос за телевизиите в Messenger, както и да ни подкрепите в класацията на BG Top Sites. Очаквайте съвсем скоро новия сайт на „TBC Interactive“ – „TBC Play“, където ще намерите много ексклузивно видео съдържание. „TBCnovinite.com“, „ZaTeteven.com“ и „TBC Play“ са част от „TBC Interactive“. „TBC Creative“ включва екипа от автори и техните сайтове и страници в социалните мрежи. „TBC Creative“ и „TBC Interactive“ са част от „TBC Entertainment Group“.

Благодарим ви!

1 коментар

1 коментар

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!