Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Лицата на Bulgaria ON AIR Гергана Венкова и Златимир Йочев с лекция пред студенти

Водещите на „България сутрин“ разкриха тайните на професията пред бъдещи журналисти Водещите на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR „Българ...

Водещите на „България сутрин“ разкриха тайните на професията пред бъдещи журналисти
Водещите на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR „България сутрин“ Златимир Йочев и Гергана Венкова разкриха на студентите по журналистика в УНСС детайли за работата в сутрешен блок. Каква е динамиката в студиото, трудно ли се свиква с тричасовия жив ефир и със ставането рано? Отговор на тези и още въпроси дадоха водещите пред студентите, които вече трета година изучават професията.
По време на посещението си в университета, Гергана и Златимир посетиха и обновеното телевизионно студио на УНСС, където имаха възможност на практика да разкрият на младежите професионални трикове и техники за успех на терен. Освен да предаде част от ценния си опит, Гергана имаше възможност да си припомни и годините в университета, тъй като е възпитаник на УНСС.
Гергана Венкова е част от екипа на България ON AIR от 2016 година, където първоначално работи като политически репортер, а от началото на 2019 г. води съвместно със Златимир Йочев сутрешния блок „България сутрин“.
Златимир Йочев е част от екипа на Bulgaria ON AIR от октомври 2017 година. Той е водещ на „България сутрин“. Има дългогодишен и разнообразен журналистически опит, като е преминал през всички сфери на професията. Преди да стане част от Bulgaria ON AIR, е работил като репортер, редактор, сценарист, водещ на сутрешен блок, потребителско предаване, туристическа продукция и други.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!