Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Вълнуващи ловни приключения в някои от най-отдалечените кътчета на света по Outdoor Channel през януари

Представяме ви акцентитe и премиерите през януари  2020 по Outdoor Channel. JIM SHOCKEY'S HUNTING ADVENTURES Сезон 2019 Премиера –...

Представяме ви акцентитe и премиерите през януари  2020 по Outdoor Channel.

JIM SHOCKEY'S HUNTING ADVENTURES
Сезон 2019
Премиера – 20-ти януари, двойни епизоди, 16.00 ч.
Продължава с двойни епизоди всеки делничен ден в 16.00 ч., с повторение в 20.30 и 20.50 ч.


Водещият Джим Шоки обикаля света, за да въвлече зрителите във вълнуващи ловни приключения. Той отвежда телевизионната аудитория на лов за лосове в долината на река Юкон – Аляска. В Арктика, заедно с инуитите, Джим организира и лов на полярни мечки с шейни, теглени от кучета. След това странстващото шоу се отправя към родината на масаите за лов на газели и белобради антилопи гну. Не по-малко вълнуващ е и ловът на крокодили в Танзания, по време на който водещият демонстрира изключително самообладание и бързи реакции.
Няма недостъпни територии – Джим и екипът му пътуват до някои от най-отдалечените кътчета на света. Никога не знаете къде ще ви отведе Джим в следващото си приключение. Станете свидетели на неговите ловни приключения на фона на едни от най-пленителните пейзажи по света.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Latest Articles