"Литър сълзи" - нов турски сериал от 08-и февруари по Diema Family

Description

"Литър сълзи" - нов турски сериал от 08-и февруари по Diema Family

"Литър сълзи" е новият вълнуващ турски сериал, който предстои да плени зрителите на Diema Family!

Драмата със Санем Челик, Мирай Данер ("Кварталът на богатите"), Толга Текин ("Твоят мой живот") и Мерт Язъджъоолу ("Черна роза") тръгва на 08-и февруари (събота) и ще се излъчва всяка събота и неделя от 18:00 до 20:00 часа по Diema Family на мястото на "Черната перла".

Премиерната поредица се състои от 15 оригинални епизода, а международната версия, която ще се излъчи и тук от 39 епизода по 45 минути. Излъчена е в Турция от октомври 2018 г. до февруари 2019 г. по Kanal D.

Историята:
Сериалът разказва за 18-годишната Джихан, която е щастлива първокурсничка в университета. С времете тя вече не може да ходи нормално и често пада изневиделица. Диогностицирана е с неизлечимо мозъчно заболяване. Лекарите я информират, че с времето ще се влошава още повече, докато накрая вече няма да може да ходи, да говори, да пише или да се храни сама. Джихан не спира да се бори с помощта на своите близки, а нейната решителност да прегърне живота е важен урок как хората никога не трябва да се отказват.

"Литър сълзи" е по действителен случай и е въз основа на живота на Ая Кито, която започва да си води дневник, когато за пръв път е диагностицирана с болестта. Дневникът ѝ е публикуван малко преди нейната смъртта през 1986 г. и милиони копия от него са продадени по света.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

4 коментара

4 коментара

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте Дано Диема Фемили всяка сьбота и неделя следобед от 16 до 17 55 18 часа да пуснат нов латино сериал или на Телевиса или на Телемундо в ефира си
    Брагодаря ви
    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте какво ще се изльчи след бразилският хит сериал Сто години сьн по Бтв Лейди
    Брагодаря ви
    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте моля отговорете на вьпросите ми
    И Моля ви публикувайте програмите на Нова Телевизия Каналите на Нова Телевизия и на другите канали
    Брагодаря ви
    Лека вечер

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте какво става с сайта ви
    Защо не отговаряте на вьпросите ми
    Моля отговорете на вьпросите ми
    Брагодаря ви
    Лека вечер

    ОтговорИзтриване