"Майка" - от 14-и януари по bTV Lady

Description

"Майка" - от 14-и януари по bTV Lady

Успешният турски сериал "Майка" стартира в ефира на bTV Lady.

От 14-и януари (вторник), всяка делнична вечер от 23:00 до 00:00 часа, ще можете да си припомните драмата с Джансу Дере, Берен Гьокйълдъз и Вахиде Перчин.

"Майка" бе излъчен премиерно в България през 2018 г. по bTV Lady, като през 2019 г. стана първият турски сериал, който бе повторен в национален ефир по bTV в най-гледаното време, превръщайки се в истински хит.

bTV Media Group ще покаже поредицата за трети път у нас - от 14-и януари в 23:00 часа по bTV Lady, на мястото на "Сърцето на града".

Историята на "Майка":
Мелек е малко момиченце, живеещо заедно със своята майка Шуле и с нейния приятел Дженгиз. Шуле и Дженгиз се занимават с мръсни дела нощем и оставят Мелек сама или навън, или вкъщи. Прибирайки се от "работа" на сутринта, Дженгиз е уморен и си ляга да спи, но приготвящата се за училище Мелек го дразни, вдигайки шум, и това е един от малкото поводи той да упражнява насилие над нея. Ситуацията ескалира с всеки изминал ден - той не ѝ дава да яде, убива домашния любимец на момиченцето, бие я e с колани и я завързва в торба за смет, оставяйки я на боклука. Началната учителка на Мелек е преживяла инцидент и на нейно място временно е дошла нейна заместничка - Зейнеп, която се занимава професионално с фотография. Младата жена, забелязвайки бруталното издевателство над умната Мелек, се решава на крайни мерки, след като вижда как социалните нехаят. Тя я отвлича и става нейна нова майка!

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

3 коментара

3 коментара

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте само повторения изльчват Бтв Лейди да пуснат нови сериали филми и предавания в ефира си
    Брагодаря ви
    Лека вечер

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте след финала на сериала хит Италианската булка по Бтв Лейди какво ще се изльчва
    Брагодаря ви
    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте кога ще има повторение на сериала хит Бедната Силвана по Бтв Лейди
    Брагодаря ви
    Лек ден

    ОтговорИзтриване