Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Златен месец с любимо кино и премиерни заглавия от 7 януари по KINO NOVA

Златен месец с любими филми и премиерни заглавия очакват киноманите цял месец в ефира на KINO NOVA. Старт на кампанията дава престижната ц...

Златен месец с любими филми и премиерни заглавия очакват киноманите цял месец в ефира на KINO NOVA. Старт на кампанията дава престижната церемония „Златен глобус“, която зрителите ще могат да проследят броени часове след като се е състояла в Бевърли Хилс. Кои са големите победители на тазгодишните награди, вижте тази вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA.
От 7 януари KINO NOVA се включва и в предстартовата "Треска за Оскари", предлагайки на ценителите на качественото кино селекция от филми. В продължение на месец, всяка вечер от 21.00 ч., ще бъдат излъчени отличени и номинирани от Американската академия за киноизкуство ленти, като четири от тях са премиерни за българския ефир.
Начало на „Треска за Оскари“ дава американският фентъзи филм „Доктор Стрейндж“ с една номинация „Оскар“. Приключенският екшън представя историята на неврохирурга д-р Стивън Стрейндж, чийто живот се променя след ужасяваща автомобилна катастрофа. Стивън намира надежда в мистериозно място и бързо разбира, че това не е просто център за лечение. Скоро Стрейндж се въоръжава с магически сили и трябва да избере дали да се завърне към удобния си досегашен живот или да защитава света като най-могъщия жив магьосник.

В сряда лентата с две награди „Оскар“ за поддържащите роли на Крисчън Бейл и Мелиса Лео „Боецът“ разказва истинската история на Мики "Ирландеца" Уорд. Той е амбициозен млад боксьор, върху чиято кариера тегне сянката на успехите на легендарния му брат Дики. Наркотиците и алкохолът са сложили преждевременен край на кариерата на Дики, но животът неочаквано му дава един последен шанс – да помогне на брат си да измине трудния път до световната титла в полусредна категория.
Три отличия от Академията получава филмът „Мемоарите на една гейша“, който киноманите ще могат да видят в четвъртък от 21.00 ч. по KINO NOVA. Няколко години преди Втората световна война, японско момиченце е откъснато от бедното си семейство и продадено за слугиня в дом на гейша. Въпреки препятствията момичето разцъфва в легендарната гейша Саюри, която с лекота пленява сърцата на най-известните и богати мъже на съвремието си, но не може да има единствения, за когото копнее...
Едни от най-емблематичните супергерои от вселената на Марвел ще опитат да спасят света в петък вечер във филма "Отмъстителите". Директорът на международната мироопазваща агенция ЩИТ – Ник Фюри ще прекоси земното кълбо, за да събере невероятния екип от герои, способни да се справят с трудната задача. Железният човек, Непобедимият Хълк, Тор – Богът на гръмотевиците, Капитан Америка, Хоуки и Черната вдовица ще се изправят лице в лице със злия Локи и извънземната му армия, които искат да поробят човечеството. 
В събота актрисата Джесика Частейн влиза в ролята на следователя Мая, посветила десетилетие от живота си в преследването на най-търсения в света терорист в лентата с една награда „Оскар“ „Враг номер едно“. След терористичния атентат на 11 септември 2011 година, ЦРУ започва разпити на заподозрени агенти на Ал Кайда по света с цел установяване местонахождението на укриващия се Осама бин Ладен.

Завладяващ и силен, „Вътрешен човек”, със седем номинации от Академията и участието на Ал Пачино, Ръсел Кроу и Кристофър Плъмър, ще остави зрителите без дъх в неделя, докато проследява веригата от събития, които изправят обикновен човек срещу големия бизнес и водят до битка на живот и смърт.

В заключение на кампанията киноманите ще имат възможността да се насладят на връчването на 92-те награди на филмовата академия на САЩ „Оскар“ на 9 срещу 10 февруари, отново в ефира на KINO NOVA. Кои ще бъдат големите победители, предстои да стане ясно скоро, а дотогава зрителите ще могат да проследят най-интересните моменти от подготовката на церемонията и едни от най-бляскавите филми от света на киното – всеки ден от 7 януари в 21.00 ч., само в ефира на KINO NOVA.

10 коментара

  1. Здравейте моля публикувайте програмите на Бтв Каналите на Бтв
    Брагодаря ви
    Лека вечер

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, публикувани са. Поздрави!

      Изтриване
    2. Здравейте добре Брагодаря ви
      Лека вечер

      Изтриване
  2. Здравейте Моля отговорете на вьпросите ми
    Брагодаря ви
    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте кой сериал е по гледан и успешен испанският хит комедиен сериал Новите сьседи по Бтв Комеди или турският хит сериал Завинаги по Бтв
    Брагодаря ви
    Лека вечер

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, за съжаление няма как да сравним сериал излъчващ се в нишов канал със сериал, който се излъчва по основния канал на bTV. Който и сериал да пуснат по главния канал ще има по-висок рейтинг от нишовите канали, дори и да е пълен боклук. Поздрави!

      Изтриване
  4. Здравейте найстина ли ще дават сериала Ало Ало вечер от 22 часа по Бтв Комеди нали дават американският хит комедиен сериал Приятели вечер от 22 часа по Бтв Комеди
    Брагодаря ви
    Лека вечер

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, след финала на "Приятели" започва руския сериал "Кухня". Поздрави!

      Изтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!