Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Кирил Маричков и Юлиян Вергов в „Събота вечер с Дони“

"Събота вечер с Дони" е новото предаване по БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ, което стартира на 18 януари, от 21:00 часа по БНТ1. ...

"Събота вечер с Дони" е новото предаване по БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ, което стартира на 18 януари, от 21:00 часа по БНТ1.

Първите звезди в студиото на Дони бяха рок легендата Кирил Маричков и един от най-обичаните български актьори - Юлиaн Вергов.
(Предаването може да видите и на сайта на БНТ - https://www.bnt.bg/bg/a/sbota-vecher-s-doni-18012020)

Гостите се изявяваха под съпровод на симфоничен оркестър, а партньор на Дони в предаването, бе малкият ко-водещ - Питагор, който не само говори, но и не допуска грешки! Той е много симпатичен и извънредно интелигентен робот.

В "Събота вечер с Дони" има актьорска част, със забавни скечове, които могат да се гледа от цялото семейство. Предаването грабва и тези, които обичат музиката на Дони, както  и неговите гости – актьори, музиканти и спортисти.

Не пропускайте следващата "Събота вечер с Дони", за да видите любопитното партньорство на двамата водещи и техните гости, един от които ще бъде Момчил. Двамата с Дони ще разкажат за дуета, раздялата и музиката си!

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!