Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Cartoon Network и Boomerang - акцентите през февруари 2020

Представяме ви акцентите от програмата на Cartoon Network и Boomerang за месец февруари. ЮНИКИТИ Премиера: понеделник, 10 февруари в 1...

Представяме ви акцентите от програмата на Cartoon Network и Boomerang за месец февруари.

ЮНИКИТИ

Премиера: понеделник, 10 февруари в 17.00 ч.

Всеки делник - от 17.00 ч.

НОВИ ЕПИЗОДИ

Епизодите пренасят зрителя в едно радостно кралство, искрящо от блестяща материя, красиви мисли и откъслечни изблици на гняв, защото това е светът на Юникити и нейните приятели, а те обожават приключенията, въодушевлението и танцовите партита.

POWER PLAYERS

Премиера: понеделник, 24 февруари в 17.25 ч.

Всеки ден - от 17.25 ч.

НОВА ПОРЕДИЦА

Power Players е комедийно-екшън предаване, в което забавните шеги и първокласният екшън си партнират в името на сериозните проблеми, които героите трябва да разрешават. Визуалните ефекти при преминаването на действието от света на момчето Аксел и неговите роднини и приятели, в света на героичните играчки от отбора на Екшън Аксел, ще спрат дъха ви, а странните и забавни герои ще ви накарат да се смеете на глас. Аксел, който, всъщност е причината играчките да оживеят, трябва да спаси света и приятелите си, докато пази тази своя роля в пълна тайна. Да не забравяме, че след това го чакат и домашните задължения! Играчките от екип Power Players не се крият от хората, но избягват да влизат в полезрението на онези, които ги възприемат просто като играчки.

ПЪЛНА ДРАМАРАМА

Премиера: понеделник, 3 февруари в 15.20 ч.

Всеки ден - от 15.20 ч.

НОВИ ЕПИЗОДИ

Поредицата ни среща отново с някои от оригиналните герои в „Пълна драма“, но сега те не са тийнейджъри, а дечица в дневната забавачка, оставени на грижите на Шеф Хачет. Във всеки епизод, персонажите разкриват себе си чрез споделяне на мечти, обръщения към зрителя, шеги, признания и спомени. Тийн личността на всеки от тях е запазена – Оуен, Кортни, Дънкан, Изи, Бет и Лешона са твърде умни и мъдри за възрастта си, което е и причината да успяват на надхитрят Шеф във всяка непредвидима ситуация или истерично смешно приключение, в което се забъркат! 


YABBA DABBA DINOSAURS

Премиера: събота, 29 февруари в 10.00 ч.

Всяка събота и неделя - от 10.00 ч.

НОВА ПОРЕДИЦА

Пебълс и Бам-Бам отново са при нас!

Пебълс Флинтстоун и Бам-Бам Ръбъл са най-добри приятели и растат щастливи в праисторическите времена на динозаври и грамадни зверове. Вълнуващото им ежедневие протича в тихия стар Бедрок, където всички удобства приличат на модерните (макар, че техните коли са от камък и не са точно като нашите автомобили, защото се задвижват от краката на пътниците). При всяка възможност, Пебълс, Бам-Бам и Дино излизат сред природата, за да помогнат на приятел, или да се изправят срещу неприятел, или просто за да научат нещата от живота чрез безспирните си шеметни приключения.

BOOMERANG BINGO

Всеки ден - от 17.00 ч.

СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА

Играй „Бинго“ с любимите си герои от Boomerang!

Между епизодите на Taffy и The Tom and Jerry Show, Boomerang кани децата да поиграят на „Бинго“.

DOROTHY AND THE WIZARD OF OZ

Всяка събота и неделя - от 13.00 ч.

НОВИ ЕПИЗОДИ

Dorothy & the Wizard of Oz е озаряваща комедийна фентъзи-поредица, базирана на класическите книги на Л. Франк Баум. Действието се развива малко след като Dorothy и приятелите ѝ са победили the Wicked Witch of the West. Както и в оригиналната история, Queen Ozma е короновала Dorothy за принцеса на Emerald City, титла, за която тя е предопределена. Dorothy се справя с кралските си задължения с ентусиазъм, смелост и сръчността на истинско фермерско момиче.

        Всичко това изисква и чувство за отговорност, защото Oz е доста хаотично място.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!