Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

UpDate по Bloomberg TV Bulgaria с прогноза за технологичните тенденции през 2020 г.

Развитието на технологиите през 2019 г., провалите и успехите на пазара ще бъдат основна тема на технологичното предаване UpDate по Bloomb...

Развитието на технологиите през 2019 г., провалите и успехите на пазара ще бъдат основна тема на технологичното предаване UpDate по Bloomberg TV Bulgaria в събота и неделя от 19:30 часа. Какви технологични иновации и кои глобални тенденции ще окажат влияние върху сектора през 2020 г.? На 11 и 12 януари технологичният блогър Никола Балов ще даде своята прогноза за пазара в интервю пред водещата на предаването Елена Кирилова.

Новото поколение мобилни мрежи и скорости са основният фокус на гигантите в мобилните технологии. Тази седмица UpDate ще търси отговор на въпросите кои бяха големите премиери на смартфони през 2019 г. и ключовите събития за компаниите от сектора. В разговора с Никола Балов предаването ще обърне поглед и към кризата с Huawei.

„2019 г. беше динамична и интересна за технологичния сектор. За първи път видяхме много нови технологии на пазара и тепърва предстои да наблюдаваме как тези технологии ще се развиват и съзряват", коментира Балов.
Новите аудио стратегии на производителите на смартфони и възходът на някои продуктови категории като безжичните слушалки също ще бъдат акцент по време на интервюто с технологичния блогър.
Не пропускайте разговора с Никола Балов, който ще се излъчи в две части на 11 и 12 януари от 19:30 ч. в UpDate по Bloomberg TV Bulgaria.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!