Нов сериал и два премиерни сезона и много филми ни очакват по AXN през март

Description

Нов сериал и два премиерни сезона и много филми ни очакват по AXN през март

„Тежката истината“ е заглавието, което AXN предлага на зрителите си премиерно за България от 11 март, сряда от 18 часа. Сериалът е разследваща правни драма, в която безпомощни ищци търсят закрилата на отдадени адвокати, които не се страхуват да потърсят истината на всяка цена, без да поставят на първо място личната облага. Всеки сезон, поредицата ще разглежда и разследва съдебно дело по един сложен правен случай.

В премиерния сезон, адвокат Джоана Хенли (Кристин Крюк) зарязва кариерата си на преуспяващ съдружник в корпоротивния правен свят на големия град, за да разреши случай с мистериозна болест, засягаща студентките от гимназията на нейния роден Милууд - прерийно градче с индустриално минало и несигурно бъдеще. За да намери източника на болестта и да спечели справедливост за момичетата, тя се присъединява към бившия си съученик в гимназията, местния адвокат Били Крофорд (Питър Муни). Били и Джоана трябва да оставят настрана своите неразбирателства и противоположни юридически стилове, за да намерят отговорите, които търсят. Драмата се фокусира върху емоционалните последици от предполагаем „изстинал случай“, довел до опустошенията в града и околностите.


Втори сезон на „Новобранецът“ с Нейтън Филиън започва на 23 март от 21:55.
Да започнеш от начало не е лесна работа! Това важи с особена сила за Джон Нолан – жител на малко градче, претърпял инцидент променил живота му, който решава да послуша инстинктите си и да стане полицай в Лос Анжелис. Като най-възрастен новобранец в частта си, той среща сериозно недоверие сред някои от висшестоящите, които не намират в избора му нищо друго, освен криза на средната възраст. Предизвикателствата никак не са малко - ако не успее да се сработи с по-младите си колеги, рискува да не успее да се справи и с по-младите престъпници, но пък от друга страна, в случай, че житейският опит, заедно с решителността и чувството му за хумор влязат в употреба, той тутакси би увенчал с успех тази нова глава от живота си.


Дейвид Бореанас познат в България най-вече като агент Буут от „Кости“, отново влиза в ролята на капитан Джейсън Хейс във военната драма на CBS „Морски тюлени“ за трети пореден сезон.  Премиерата за България е на 25 март от 21:00 по AXN, а Джейсън Хейс е главнокомандващият специализираната военна единица, която се грижи за безопасността на Америка, докато всеки един от членовете ѝ се опитва да води и „нормален“ живот извън отряда.

Ето и премиерните игрални филми за месеца:

„Специален отряд: Кръстосан огън“, екшън, САЩ, 2011. Премиера на 3 март от 14:25 
„Елизиум“, екшън, драма, САЩ, 2013. Премиера на 3 март от 22:55 
„Самоличност“, ужаси, трилър, САЩ, 2003. Премиера на 10 март от 21:55 
„Белият дом: Под заплаха“, екшън, драма, САЩ, 2013. Премиера на 14 март от 13:40 
„Подземен свят: Възходът на върколаците“, екшън, фантастика, САЩ, 2009. Премиера на 15 март от 22:00 
„В тъмното: Те почукаха на вратата“, ужаси, трилър, САЩ, 2019. Премиера на 18 март от 23:15 
„Тежка категория“, екшън, комедия, САЩ, 2012. Премиера на 21 март от 11:40 
„Подземен свят: Пробуждане“, екшън, фантастика, САЩ, 2012. Премиера на 22 март от 22:00 
„Изкуството на кражбата“, комедия, криминален, САЩ, 2014. Премиера на 29 март от 17:55 
„Свещеник“, екшън, трилър, САЩ, 2011. Премиера на 29 март от 22:00 

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар