Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

BRAIN GAMES се завръща по National Geographic с нов сезон и формат

Подгответе се да видите как популярни личности напрягат мозъците си! National Geographic разкрива групата от звездни гости, която ще участ...

Подгответе се да видите как популярни личности напрягат мозъците си! National Geographic разкрива групата от звездни гости, която ще участва в новото издание на номинираната за „Еми“ поредица „BRAIN GAMES“. Тя включва музикални изпълнители, актьори, предприемачи и атлети. Новият сезон е съставен от осем епизода и е продуциран от Magical Elves в партньорство с Alfred Street Industries. Той добавя холивудски елемент към завладяващия класически формат, като предизвиква популярни знаменитости да отприщят невероятната сила на ума си, чрез забавни интерактивни игри, илюзии и социални експерименти.

Във всеки епизод водещият Кийгън-Майкъл Кий (“Friends From College”, „Играта на играчките 4: Пътешествието“, „Цар Лъв“ и номинираната за „Еми“ поредица “Key & Peele”),  световноизвестният менталист Лиор Сушард и кореспондентът Кара Санта Мария, превеждат известни личности като Антъни Андерсън, Кристен Бел, Джак Блек, Марк Кюбан, Тед Дансън, Тифани Хадиш, Дакс Шепърд, Меган Трейнър и Ребъл Уилсън през забавни и вълнуващи експерименти, илюзии и демонстрации, които им помагат да отключат силата на мозъка си. Резултатите са изключително забавни и изненадващи и ще ви държат в напрежение до последно.

Този сезон на „BRAIN GAMES“ е пълен със знаменитости, наука и шокиращи разкрития. Той е перфектното телевизионно събитие за цялото семейство. Поредицата е с премиера на 05.02. от 22 часа по National Geographic и ще бъде излъчена глобално в 172 държави на 43 езика.

Продукцията „BRAIN GAMES“ е заснета пред публика и съвместява в себе си силата на ума и тази на славата, като поставя знаменитостите пред изпитания, които дават научно обяснение за нещата, които правим. Публиката в студиото и зрителите вкъщи също могат да участват редом със звездите, водени от Кий и изкусния менталист Лиор Сушард през изумителната неврологична наука. Също така, във всеки епизод, Санта Мария пътува из Щатите и отправя предизвикателства и изпитания за мозъка.

Много от забавните и шокиращи моменти в този сезон са дело и на Лиор Сушард, когото мнозина смятат за най-добрия менталист в света. Ще видите как той шокира знаменитостите и ги оставя безмълвни с невероятните си демонстрации във всеки епизод. Сушард отвежда гостите на изумително пътешествие, за да им покаже чудесата, на които е способен мозъкът. Неговите изпълнения надграждат драмата и шокa и включват много хумор и участие на цялата публика.

Епизодите от този сезон включват:

БИТКАТА НА ПОЛОВЕТЕ: Актьорите и съпрузи Кристен Бел („Вероника Марс“, „На по-добро място“) и Дакс Шепърд (“Bless This Mess”) тестват умствените си способности в битка на половете – те ще ни демонстрират контраста между начина, по който женският и мъжкият мозък разрешават проблеми.

ЗАБЛУДА: Актьорът Тед Дансън („На по-добро място“), отличен с награди „Еми“ и „Златен глобус“, изследва науката, която стои за фалшивите новини, с помощта на Blue Man Group.

УМЪТ НАД МАТЕРИЯТА: Дрю Брийз, куотърбек за New Orleans Saints и шампион в Super Bowl, тества науката свързана със спортните постижения. 

ДЕЦА СРЕЩУ ВЪЗРАСТНИ: Звездите на хитовия сериал “Blackish¬”, Антъни Андерсън и Марсай Мартин („Малката голяма работа“), се съревновават, за да разберат как се различава дейността на мозъка при възрастни и деца.

ЗУКЪТ НА МУЗИКАТА: Джак Блек и Кайл Гас от комичното рок дуо Tenacious D, заедно с певицата отличена с „Грами“ Меган Трейнър, тестват начините, по които музиката действа на мозъка ни.

ВЛАСТ И ВНУШЕНИЕ: Предприемачът и инвеститор Марк Кюбан разглежда науката, свързана с паметта и запаметяването и триковете за успешен маркетинг на даден бизнес или продукт.

МОЗЪКЪТ И ЛЮБОВТА: Актрисата Ребъл Уилсън („Мошенички от класа“, „Перфектният ритъм“) изследва законите на привличането и науката за това как да си намерим идеалния партньор.

МАГИЯТА НА КИНОТО: Актрисата и комедиант Тифани Хадиш се потапя в науката, която стои зад направата на филмови продукции и магията на Холивуд. Ще разберем повече за това как любимите ни филми ни карат да оставим реалността и да вярваме в невероятното. 

Освен звездите, които ще участват активно в епизодите, в сезона ще имат кратки участия и други знаменитости като Тим Алън, Колин Ханкс, Том Ханкс, Кевин Харт, Джилиан Джейкъбс, Томас Мидълдич, Джордан Пийл, Бен Шуорц и Маркъс Шрайбнер.    Новият сезон включва елементи на игра както от студиото, така и от други локации, физически и умствени игри и въвеждането на нов елемент, свързан с поредица от привидно прости, но предизвикателни игри за ума, с които ще се сблъска всеки един от известните гости. 

Поредицата „BRAIN GAMES“ е продуцирана от National Geographic и Magical Elves, съвместно с Alfred Street Industries. Изпълнителни продуценти за Magical Elvesе са Тоби Горман, Кейси Крили, Джеймс Роули и Лорън Уилямс; Дан Кътфорт и Джейн Липсиц са изпълнителни продуценти за Alfred Street Industries. Елиза Кий и Кийгън-Майкъл Кий също са изпълнителни продуценти на поредицата. За National Geographic, Мат Ренър е изпълнителен продуцент и вицепрезидент оригинални програми и продукции, Алън Айърс е старши вицепрезидент на продукции и разработки, а Джеф Даниелс е изпълнителен вицепрезидент на глобално нескриптирано съдържание. 

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!