Cartoon Network – акценти за март 2020 г.

Description

Cartoon Network – акценти за март 2020 г.

Представяме ви акцентите от програмата на детския канал Cartoon Network за месец март 2020 г.

„Мао Мао: Герои на чистото сърце“ – Сезон 1
От 16 март – всеки ден от 17.00 ч.


„Мао Мао: Герои на чистото сърце“ е предаване за приключения, приятелство и това какво всъщност означава да си герой. Действието се развива около избухливия самотник Мао Мао, мързеливия киборг Баджърклопс и очарователната им помощничка Адорабат. Те успяват да преодолеят различията си и работят заедно, за да защитят хората в Долината на Чистото сърце от чудовища, злодеи и всякакви други заплахи. Заедно, те научават, че да работиш в екип и да разбираш истински другите е правилният начин да промениш нещата и да запазиш своето място в легендите.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Виктор и Валентино“ – Сезон 1
От 9 март – всеки ден от 15.20 ч.


В малкото тихо градче Монте Макабре, двама братя с противоположно различни характери  търсят приключения през ваканцията, но ежедневно стават свидетели на мистични явления, не без помощта на свръхестествената си баба.
В един от епизодите, Сочи се отправя към концерт на „Паранормални Демони“ и по предложение на Баба Чата, неохотно взема със себе си развълнуваните Вик и Вал. Момчетата естествено предизвикват хаос на концерта и смущават Сочи до краен предел. Отчаяни да впечатлят нея и екипа й, те решават да се качат на сцената и да покажат колко интересни могат да бъдат.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Бен 10“ - Сезон 4
От 23 март  – всеки делник от 21.00 ч.


Бен Тенисън е 10-годишно момче, което открива интересно извънземно устройство. То му позволява да се превръща в 10 различни извънземни герои, всеки от които - със своите уникални способности. С тези новооткрити сили Бен, дядо му Макс и братовчедка му Гуен помагат на хората и спират злодеите. Разбира се, това съвсем не означава, че Бен е спрял да си позволява и някои свръхестествени бели.
В един от епизодите, след като поврежда новия лаптоп на Гуен, Бен се записва в състезание по борба с мутанти под името Четириръкия. Той се опитва да спечели пари, за да й купи нов лаптоп и без да иска, се превръща в знаменитост. На турнира, той се изправя срещу двама братя мутанти, които дължат пари на криминален бос, а трябва да спасят и фермата си. Гледай и разбери какво ще се случи!

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Ние, малките мечоци“
От 16 март  – всеки делник от 09.15 ч.
Наслади се на маратони с епизоди на „Ние, мечоците“, този път - с участието на очарователните малки версии на Гризли, Панда и Белия.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар