Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Един от най-добрите готвачи в света - Chef Емил Минев, разкрива тайната на успеха пред Bulgaria ON AIR

Интервюто с директора на кулинарната академия Le Cordon Bleu гледайте на 3 февруари, в „България сутрин” Един от най-добрите готвачи в с...

Интервюто с директора на кулинарната академия Le Cordon Bleu гледайте на 3 февруари, в „България сутрин”

Един от най-добрите готвачи в света -  Chef Емил Минев, разкрива тайната на успеха в ефира на Bulgaria ON AIR. В интервю за „България сутрин” директорът на престижната кулинарна академия Le Cordon Bleu в Лондон ще сподели за пътя си от мияч на чинии в елитен столичен ресторант до покорител на „кулинарния Олимп”.
През годините Chef Минев е управлявал реномирани ресторанти с 3 звезди Michelin в Англия, Дубай, Япония и Малдивите. Сред звездите, опитали кулинарните му шедьоври, са Джони Деп, Брад Пит и Робърт Де Ниро.

Пред репортера Божила Симова Chef Минев ще разкрие кои са най-важните качества на добрия готвач и по какъв критерий се подбират учениците в кулинарната академия Le Cordon Bleu. А кои са любимите му рецепти, гледайте на 3 януари, в „България сутрин”, по Bulgaria ON AIR.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!