Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Сериалът на NOVA „All Inclusive“ е категоричен лидер в петък вечер

В последния петък на февруари NOVA подари близо два часа лятно настроение на зрителите с най-новия сериал „All Inclusive“. Над една трета ...

В последния петък на февруари NOVA подари близо два часа лятно настроение на зрителите с най-новия сериал „All Inclusive“. Над една трета от аудиторията пред екраните в активна възраст (18-49 г.) в часовия интервал (19:57 – 21:49) проследи телевизионната премиера на най-новата българска поредица с ексклузивния двоен епизод. Продукцията е поредното заглавие в богатото портфолио на Нова Броудкастинг Груп, което затвърждава дългосрочния ангажимент на компанията да инвестира и популяризира в българско филмово съдържание.

Данните на пийпълметричната агенция Nielsen Admosphere Bulgaria показват още, че аудиторният дял на NOVA е близо два пъти по-висок от резултата на втората по гледаемост телевизия по същото време.

Заплетените и комични ситуации около лятната морска почивка на двете приятелски семейства са гледани от близо един милион зрители в България, а за целия почти двучасов времеви интервал на излъчване на „All Inclusive“ NOVA има значително предимство в аудиторния дял сред зрителите в активна възраст, спрямо показателите на bTV.

Морски, свеж, позитивен и много забавен семеен сериал, „All inclusive“ поднася на зрителите класическа доза комедия и майсторски изграден многопластов сюжет. Сериалът представя романтичната страна на Черноморието, разказвайки за любовта в различните възрасти, за приятелството, за щастието от малките неща и великите каузи в живота. 

Всеки един от епизодите е озвучен със специално създадената за сериала песен „All inclusive“ в изпълнение на актьорите от телевизионната поредица – екранната двойка Ненчо Балабанов и Елена Атанасова. Зрителите ще могат да проследяват забавната история всеки петък от 21:00 ч. по NOVA.

2 коментара

  1. Здравейте а какви са рейтингите на Бтв
    Моля да ми отговяряте като ви задавам вьпроси
    Вие сте единсвеният сайт който много яки статии публикува

    Толкова ви уважавам
    а вие не отговяряте
    Моля отговяряте ми
    Брагодаря ви
    Лека вечер

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте все чакам да ми отговорите на вьпросите ми
    Моля Господин Кристиян Христов моля отговаряйте ми на вьпросите ми
    Брагодаря ви
    Лека вечер

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!