"Левски" се разделя с Хубчев и обяви новия треньор

Description

"Левски" се разделя с Хубчев и обяви новия треньор

"Левски" се разделя с треньора си Петър Хубчев, обяви клубът в кратко съобщение.

Начело на отбора застава Георги Тодоров, който в други случаи е бил временен треньор на сините. В екипа му влизат Димитър Телкийски, Тодор Симов и треньорът на вратарите Георги Стоянов.

Тодоров води следобедната тренировка на "Левски".

"Ръководството на "ПФК Левски" води разговори за прекратяване на договорите на Петър Хубчев и неговите помощници", се казва в съобщението в сайта. През февруари изпълнителният директор на сините Павел Колев заяви, че треньорският екип се е отказал от заплатите си заради кризата в клуба.

За раздялата с Хубчев се заговори в сряда - часове след загубата с 0:2 от "Локомотив" (Пловдив) в първия полуфинален мач за Купата на България. Новият собственик Наско Сираков посочи, че му предстоят разговори с треньора, но даде знак, че промяната е възможна.

Всичко, което е важно да знаете за:
Новини без коронавирус (1282)
Хубчев дойде в "Левски", след като се раздели по спорен начин с националния отбор. През календарната година сините все още нямат победа, макар да отстраниха "Лудогорец" за купата след дузпи. Отборът е в серия от осем поредни мача без победа, като в шест от тях не е вкарал гол.

Най-успешният треньор в съвременната история на "Левски" Станимир Стоилов е отказал на Сираков да се завърне на работа в клуба, съобщи "Дспорт".

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар