Ако есемесите са автентични: Божков и Борисов си говорят за Манолова и футболисти

Description

Ако есемесите са автентични: Божков и Борисов си говорят за Манолова и футболисти

Обвиняемият бизнесмен Васил Божков продължава новата си тема - политически проект, като обяви, че в четвъртък ще предложи идеи за него. В традиционния вече час в 8 сутринта във "Фейсбук" той написа, че времето на политиците, разменящи местата си като управляващи и опозиция, е изтекло.

Божков, срещу когото има повдигнати 18 обвинения и има искане за екстрадирането му от ОАЕ, публикува "за настроение" и есемеси, за които твърди, че са между него и министър-председателя Бойко Борисов. В тях двамата говорят за Мая Манолова и футболисти на "Левски".

Благодаря, че не си подкрепил Манолова

В представените есемеси Божков пише на Борисов: "Мая Манолова идва за подръжка. Отказал съм и" (правописът е запазен). Датата е 10 септември в 09.02 ч., като от контекста на предишните съобщения може да се предположи, че това е през 2019 г. - преди да започне официалната кампания за кметските избори в София. "Blagodaria" e отговорът, който получава.

"Политическите обвързаности са паяжина. Политиците са неспособни, не желаят и не могат да решат проблемите на България. Едни и същи лица се възпроизвеждат и си сменят местата. Като управление или опозиция. Времето им изтече", написа Божков.

Преди два дни той започна допитване във "Фейсбук" с въпроса дали хората го подкрепят за политически проект. Преди ден пред "Блумбърг" заяви, че целта е отнемане на властта на Борисов.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар