Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Божков: Добре дошли в Българско лято 2020

Обвиненият в редица престъпления хазартен бос Васил Божков, който се укрива в Дубай, призова привържениците си да се включат в политическия ...

Обвиненият в редица престъпления хазартен бос Васил Божков, който се укрива в Дубай, призова привържениците си да се включат в политическия му проект „Българско лято 2020“. 

За целта той публикува линк към фейсбук страницата на проекта и написа „Това е официалната страница на Българско лято 2020. Последвайте я и станете част от промяната.“

„Този проект е създаден и ще бъде подпомаган от Васил Божков. Свободата на решенията и политиките му е ваша. Утре ще можете да се запишете за участие в онлайн платформата публикувана тук“, гласи призивът на страницата на проекта в социалната мрежа. 

„Убеждават ви, че няма алтернатива. Досегашните политици не са алтернатива. Алтернативата сте всички вие. Създадох тази политическа платформа за всички вас. На нея може да изложите своите политически виждания. Да издигнете своите политически лидери. Аз няма какво да взема от политиката, мога само да дам“, заявява самият Божков. 

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!