Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Борисов: И аз искам оставката на Радев

Палатковите лагери и барикадите в София остават, няма да бъдат премахнати със сила. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов, кой...

Палатковите лагери и барикадите в София остават, няма да бъдат премахнати със сила. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов, който е в Хасковско заради пожарите, бушуващи вече дни наред.

„Разпоредил съм с добро, с убеждаване да се разговаря с тях”, заяви Борисов в коментар за протестиращите вече 32 дни в центъра на София хора, чиито искания са за оставка на правителството и на главния прокурор Иван Гешев.

„Всеки иска оставката на някого. И аз искам оставката на Радев“, коментира премиерът.  

„Един иска на Лозан Панов, на Радев, на Борисов. Конституцията, демокрацията и правовата държава казват: провеждат се избори. На тях се явяват политически партии и те на базата на резултата си съставят или самостоятелно, или коалиционно правителство“, допълни той. 

Припомняме, че във вчерашния неделен следобед министър-председателят публикува статус с противоречиво послание в социалната мрежа Фейсбук. „Домът е там, където те се усмихват. Винаги е добре да си поговориш с дете, най-верните решения идват от тях. Време за техните усмивки и моите решения!“, написа той в социалната мрежа и публикува снимка с внуците си.

Във връзка с напрежението по време на Националната конференция на ГЕРБ, Борисов заяви, че то е предизвикано от провокатори.

„Как да ги отстраним? Ако трябва да ги отстраним, нали трябва да ви пипна. Те това целяха”, отговори Борисов на журналистически въпрос. „Ние отидохме ли на „Позитано”, отидохме ли при Христо Иванов, или където и да е, за да провокираме. Те дойдоха да провокират”, каза Борисов.  

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!