Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Продължава блокадата в София

Възобновените в петък вечерта блокади на протестиращите в центъра на София останаха непокътнати през тази нощ, въпреки заканата на полицията...

Възобновените в петък вечерта блокади на протестиращите в центъра на София останаха непокътнати през тази нощ, въпреки заканата на полицията, че ще бъдат премахнати.

И днес са блокирани кръстовищата пред Министерския съвет и Софийския университет, както и Орлов мост. Въпреки проливния дъжд снощи и след заявката на директора на СДВР старши комисар Георги Хаджиев за възстановяване на реда в столицата, протестиращите организираха струпване на повече хора на палатковите лагери, голяма част от които останаха през цялата нощ.

На Орлов мост лагерът е ограден от контейнери за смет, пейки от Борисовата градина, дървени палети и бетонни кашпи. Тази сутрин камион на сметосъбирането е минал, събрал е боклука и е върнал контейнерите на същото място на барикадата.

Заради блокадите с променен маршрут остават автобусните линии с номера 9, 72, 75, 76, 84, 94, 184, 204 и 604, както и тролейбусните линии 1,2,4,5,7,8 и 11. 

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!