Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Разрушени покриви и съборени дървета след бурята в София снощи

Дежурните екипи на дирекция „Аварийна помощ и превенция“ към Столична община са реагирали на над 60 сигнала вследствие на обилните валежи пр...

Дежурните екипи на дирекция „Аварийна помощ и превенция“ към Столична община са реагирали на над 60 сигнала вследствие на обилните валежи през миналата нощ.

Аварийните екипи са работили по отстраняване на 36 паднали клони и дървета, отводняване при и завирявания на пътните платна на 13 места от територията на столичния град, както и отстраняване на откъснати части от покривите на сгради, съобщиха още от пресцентъра на Столична община. 

Въпреки силната буря в София, столичани излязоха на поредния протест в центъра на града срещу правителството и главния прокурор. Извилият се силен вятър след 19.00 часа раздуха част от палатките, а една от тях дори литна във въздуха и се рееше в пространството между институционалните сгради на площад "Независимост", което някои от протестиращите възприеха като добър знак.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!