ПОЛИ ГЕНОВА СВАЛИ МАСКАТА НА ОЧИТЕ ВЪВ ВТОРАТА ВЕЧЕР НА „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“

Description

ПОЛИ ГЕНОВА СВАЛИ МАСКАТА НА ОЧИТЕ ВЪВ ВТОРАТА ВЕЧЕР НА „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“


Поли Генова беше първият участник, който напусна втори сезон на „Маскираният певец“. Обичаната певица умело влезе в ролята на Очите, успявайки да заблуди панела до последния момент. „Преживяването е страхотно, а костюмът е наистина специфичен – необходими са поне 15 минути за неговото обличане, а и помощ от няколко човека. Искам сърдечно да благодаря на целия екип на предаването, който е наистина страхотен.“, каза певицата, която беше облечена в категорично обявения за „най-дружелюбен“ костюм.  

Три артистични битки отбелязаха втория лайв на най-мистериозното шоу в българския ефир. Вокалните двубои изправиха един срещу друг: Очите и Баба Яга; Булката и Плашилото; Златният, Ангелът и Светлината. Сред предположенията на панела бяха включени нови звездни имена като Белослава, Мария Сапунджиева, Евтим Милошев, Златка Райкова, Дидо от Д2 и други. Към триото детективи се присъедини и ненадминатият имитатор и комик – Виктор Калев.“Чувствам се като у дома!“, категоричен беше актьорът, който сподели своите смели предположения за маскираните изпълнители.    

Предаването поднесе поредна изненада с присъствието на специален гост, скрит в костюма на Рицаря. „Невероятни костюми – истински Холивуд! Беше истинска емоция!“, сподели актьорът Николай Сотиров, минути след като свали маската. Той остана напълно неразпознаваем за панела, който беше категоричен, че осанката е на Димитър Маринов.  

Следващата седмица зрителите ще видят нови артистични битки с останалите седем участника. Кой пръв ще свали маската? –  ще научите на 26 септевмри от 20:00ч. по NOVA. 

1 коментар

1 коментар

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте в костума на Булката сигурно



    е бг певицата от Град Шумен




    Луна




    Много прилича на бг певицата Луна




    100 процента е бг певицата от Град Шумен




    Бг певицата Луна в костума на Булката




    Ще видите




    Ако не е пьк тя здраве ви желая




    Брагодаря ви




    Лек ден

    ОтговорИзтриване