FashionTV стартира в Африка с услугите за принос на VIVACOM

Description

FashionTV стартира в Африка с услугите за принос на VIVACOM


FashionTV стартира в Африка с услугите за принос на VIVACOM чрез сателит Eutelsat 8W.

Компаниите инициираха партньорство, за да отговорят на големия интерес към модните тенденции и програмирането на начина на живот за платформи за платена телевизия в Африка.

VIVACOM е най-големият телеком в България по отношение на общите приходи, управляващ собствен телепорт от ниво 3 и сътрудничеството с FashionTV разширява платформата за сателитен принос на Eutelsat 8W с изключително съдържание, което позволява на публиката да се наслаждава на оригинални шоута и космополитен стил на световни марки.

FashionTV излъчва от Париж, Франция от 1997 г., и се разпространява по целия свят от на над 50 сателита, кабелни и IP мрежи.

FashionTV International обхваща най-новите модни ревюта, както и луксозния начин на живот като луксозни автомобили, детска мода, интервюта с модели и дизайнери и посещения в луксозни курорти и места за почивка.

За FashionTV AFRICA, FTV добавя блокове, които се фокусират върху африканската мода и начин на живот. Планират се много събития като модни ревюта, конкурси за красота и комбинация от луксозни автомобили и шоута за красота на ключови места за знаменитости.

По цял континент ще бъдат въведени серия от продукти за лицензиране на най-добри производителности, като облекла, козметика, нощни клубове и др.

FashionTV се предлага в SD, HD UHD и във Facebook, Instagram, youtube, Apple TV, Samsung TV, Rakuten TV. В допълнение, FTV + е пълна OTT услуга, включваща истории за топ модели, мода и луксозния начин на живот.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар