Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

През септември: IPTV от VIVACOM се предлага на специална цена с филмов пакет MAXI

През септември всички клиенти на интерактивна телевизия от VIVACOM, сключили нов договор или предподписали настоящ, получават допълнително ф...


През септември всички клиенти на интерактивна телевизия от VIVACOM, сключили нов договор или предподписали настоящ, получават допълнително филмов пакет MAXI с включено разнообразно филмово съдържание. Потребителите имат възможност да гледат любимите си ТВ канали и видео съдържание навсякъде и по всяко време и на втори екран – през смартфон или таблет с мобилната телевизия TV GO без допълнително заплащане. Клиентите на VIVACOM могат да се възползват от специалната оферта за IPTV от ново поколение с над 200 канала, от които 50+ в HD качество, с включен филмов пакет MAXI и интерактивен медиен портал TV GO, в комбинация с план за високоскоростен оптичен интернет FiberNet 300 на цена от 32.85 лева на месец. Интерактивната телевизия от VIVACOM има нов облик и функционалности, сред които създаване на лични профили, персонализирана подредба на съдържанието, както и бърз достъп до предавания, които са спрени на пауза. Така потребителите получават още повече възможности да се наслаждават на любимото си съдържание, персонализирани препоръки от телевизионни канали и интерактивни функции, a заедно с богата видеотека MAXI имат достъп до над 1000 часа качествено видео съдържание. Филмовият пакет предлага богат избор от български филми, разнообразие от заглавия от различни жанрове, както за малки, така и за големи, а за любителите на йогата има на разположение и wellness съдържание. В обновения интерфейс на IPTV е добавена специална секция My TV на заглавна страница, в която са включени различни категории - ТОП канали, любими филми/канали, популярни сега и продължи гледането, подбрани според индивидуалните предпочитания и интереси на потребителя. Добавен е и детайлен панел при избиране на предаване от Програма, My TV, Видеотека или след Търсене, от който предаването може да се пусне отначало, да се добави напомняне, а при сериалите да се видят бъдещите епизоди и препоръки за подобни предавания. Сред новите функционалности са и специалните спортни данни, които дават информация на любителите на футбола за първенството, отборите и мача в реално време, както и най-важните моменти от него без да отделят поглед от случващото се на терена.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!