Bulgaria ON AIR спечели приза „Гласът на общините“ на годишните награди на Националното сдружение на общините

Description

Bulgaria ON AIR спечели приза „Гласът на общините“ на годишните награди на Националното сдружение на общините


Телевизията спечели приза „Гласът на общините“ на годишните награди на Националното сдружение на общините

Поредно признание получи екипът на Bulgaria ON AIR. Националната политематична телевизия бе отличена с награда за обективно отразяване на проблемите и предизвикателствата в общините в страната и спечели приза в категория „Гласът на общините“ на годишните награди на Националното сдружение на общините. 

Елегантната церемония по награждаването се проведе на 12 октомври, навръх Деня на общината, в столичния квартал Бояна. От името на Bulgaria ON AIR престижната награда прие Калина Донкова – продуцент в Bulgaria ON AIR и част от екипа на предаването „Директно“, където общински теми често биват разисквани.

„Проблемите на общините винаги са били във фокуса на Bulgaria ON AIR. Пандемията постави всички общини в страната пред сериозни изпитания както от икономическа гледна точка, така и от социална. Ние ще продължим да говорим за това, но ще продължим да показваме и хубавите примери, тъй като като журналисти имаме отговорност към обществото да бъдем до тях винаги - и в хубавото, и в лошото“, заяви тя. 

Това е вторият път, в който почетното признание се връчва на екипа на Bulgaria ON AIR. През 2017 година с наградата „Медиен глас на общините“ бе отличен водещият на актуалното делнично токшоу „Директно“ Димитър Абрашев, където общинските и регионални теми имат запазено място в рубриката „Директно от общините“.

Паралелно с това, постоянен фокус върху представянето на важни и актуални истории, проблеми и добри примери от всяка точка на България имат и Новините ON AIR на Bulgaria ON AIR. Те засягат общинската тематика задълбочено благодарение на кореспондентите и репортажите си от цялата страна.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар