Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Пътешествие из модните тенденции за 2021 година с live студиото на Tialoto.bg

Поканили сме страхотни специалисти, заяви главният редактор на Tialoto.bg Криси Табачка пред Bulgaria ON AIR  „Подготвили голямо пътешествие...


Поканили сме страхотни специалисти, заяви главният редактор на Tialoto.bg Криси Табачка пред Bulgaria ON AIR 

„Подготвили голямо пътешествие сред много актуални теми. Ще започнем с мода, ще говорим за тенденциите през 2021 г. и за актуалните неща до края на тази година. Хубаво е да изпратим годината подобаващо". Това заяви Криси Табачка, главен редактор на един от най-предпочитаните лайфстайл сайтове Tialoto.bg в ефира на Bulgaria ON AIR. 

В студиото на сутрешния блок „България сутрин“ тя вдигна завесата около специалното live студио, което ще се проведе утре и което може да проследите на живо на Tialoto.bg, както и в социалните мрежи на медията. Точно в 14:15 Tialoto LIVE, което ще потопи аудиторията в света на модата, разкривайки кои ще са тенденциите до края на тази година и през 2021 и ще издаде някои тайни трикове за любителите на шопинга. 

„Ще говорим много и за красота, ще имаме дерматолог, който ще разкаже за иновациите в грижата. Ще говорим за перфектната усмивка и как да я постигнем. Поканили сме страхотни специалисти", издаде в аванс Криси Табачка. 

Специалното студио на Tialoto.bg ще даде разкрие и последните тенденции в прическите и грима, а за един от зрителите ще има и специална изненада –  подаръчна кошница с хранителни продукти, внимателно подбрани от Doti.bg, сред които са и създадените с вкус бонбони Doti. За да участват в томболата, зрителите трябва да се регистрират безплатно в сайта на събитието - https://events.tialoto.bg/. 

Онлайн събитието на Tialoto.bg се провежда с партньорството на Hill Clinic, MEDICAL DENT, Storytel, Doti. 

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Az-jenata.bg, Puls.bg, Dnes.bg, „Лицата на града“ и MIKA. 

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!