Месец на семейните предизвикателства по Outdoor Channel през декември

Description

Месец на семейните предизвикателства по Outdoor Channel през декември


Представяме ви акцентитe и премиерите през декември  2020 по Outdoor Channel.

През декември Outdoor Channel предлага на зрителите програмна селекция от предавания за общите семейни начинания,  за подкрепата в семейството по време на изпитания и за семейства с необичаен бизнес!

Сред подбраните предавания са „Alaska's Wild Gourmet“, „Dropped“, „The Gunfather“ и много други.

Всяка делничен ден през декември от 16.00 до 16.20 ч., с повторение от 20:30 до 20:50 ч.


Alaska's Wild Gourmet


В отдалечените кътчета на Аляска семейство Юинг създава 5-звездни гурме ястия в малка мобилна лагерна кухня. И в центъра на всичко това са Шери и Ейми Юинг!


Dropped

 


Крис и Кейси Кийфър са спуснати в суровата пустош на Нова Зеландия с почти нищо друго, освен дрехите на гърба си. Стартирайки без карта, храна и запаси, братята трябва да разчитат на природата и да работят заедно, за да открият скривалищата на съвременно оборудване, които ще им помогнат да се върнат в цивилизацията. Това е истинско изпитание за умението на ловците да пътуват през тези покрити със зъбери планини, прорязани от разпенени води, за да достигнат навреме до точката, от която ще бъдат прибрани.  

В тези сурови условия и  с ограничени ресурси братята ще срещат нови предизвикателства, които ще изтощят телата и умовете им. Възникват конфликти. Напрежението ескалира. Но, Крис и Кейси трябва да се приспособят и да превъзмогнат всичко, ако искат да имат шанс да се върнат в цивилизацията...


The Gunfather


Луи Туминаро е израснал в Лонг Айлънд и е научил всичко за огнестрелните оръжия от своя баща, известен още като Попс. След като си дава сметка, че страстта на живота му е да купува и продава огнестрелни оръжия, той организира цялото си семейство и заедно се преместват да живеят в Монтана, като вземат със себе си и Попс, разбира се.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар