VIVACOM стартира предлагане на 4K съдържание за клиентите на IPTV

Description

VIVACOM стартира предлагане на 4K съдържание за клиентите на IPTV


От днес VIVACOM стартира предлагането на 4K съдържание чрез пускането на специален допълнителен пакет от канали в 4K качество за клиентите на интерактивна телевизия.

Допълнителният пакет 4K Ultra може да бъде заявен от всички клиенти на IPTV от VIVACOM, които ползват новия приемник Skyworth HPH07, идващ заедно с подобрено дистанционно със съкратено време за реакция и по-лесно управление.

Пакетът включва 4 канала в 4K (Ultra HD) качество – Планета 4K, FunBox UHD, Luxe TV 4K и  Extasy 4K. FunBox UHD предлага цялостно забавление за семейството – включва предавания свързани с природата, пътувания, екстремни преживявания, също така съдържание за изкуства, музика, лайфстайл, телевизионни поредици и документални филми.

Каналът Luxe TV 4К пък показва последните новости от света на висшата мода, бижутата, най-предпочитаните и нетрадиционни туристически дестинации и луксозните коли и яхти. Планета 4K предоставя възможност на потребителите да се насладят на клиповете и концертите на любимите си изпълнители с 4 пъти по-висока резолюция на картината.  

Потребителите могат да се наслаждават на новите 4K канали на цена от 4.99 лв. на месец с ДДС, като заявят допълнителен пакет 4K Ultra лесно и удобно в магазин на VIVACOM. Само през месец ноември всички нови и настоящи клиенти на IPTV, които сключат нов или преподпишат текущ договор, ще получат пакета 4K Ultra без допълнително заплащане за целия срок на договора.

4K стандартът предоставя 4 пъти по-висока резолюция на картината и 4 пъти по-високо качество от вече популярния HD формат. По-голямата детайлност и острота на картината осигуряват по-кинематографично и завладяващо преживяване за зрителите.

Интерактивната телевизия от VIVACOM вече е с обновен облик и функционалности и предлага на потребителите възможност за създаване на лични профили, препоръки на база предпочитания, персонализирана подредба на съдържанието, допълнителна информация за футболните мачове в реално време и улеснено търсене на филми и предавания.

Повече информация за допълнителен пакет 4K Ultra можете да откриете тук: https://www.vivacom.bg/bg/tv/4k-ultra   

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар