Легендата на Manowar, Ross The Boss също част от Midalidare Rock In The Wine Valley

Description

Легендата на Manowar, Ross The Boss също част от Midalidare Rock In The Wine Valley


„Ross The Boss” свирят на 16-и юли, в деня на Running Wild

Легендарният китарист и съосновател на Manowar, Ross The Boss се включва в Midalidare Rock In The Wine Valley. Ross пристига в България с групата си “Ross The Boss”, създадена през 2005-а година, с която има четири издадени студийни албума. Дебютният „New Metal Leader” e издаден през 2008-а година, a чисто новата им творба “Born of Fire” излезе в начало на март тази година. И със сегашната си група, в която свири и знаковият басист на Symphony X Mike LePond, Ross продължава да доказва на публиката, че е един от най-обичаните метъл китаристи в света.

Израснал в Ню Йорк, Ross “The Boss” Friedman първо свири на пиано и цигулка, но още в първия момент, в който докосва електрическа китара осъзнава, че е намерил истинската си любов. През 1973-а година, заедно с Andy Shernoff създават The Dictators, първата Punk Rock банда в историята.

През 1980 г. самия Ronnie James Dio запознава Ross с Joey DeMaio. Двамата имат сходно усещане и виждане за метъл музиката и заедно създават Manowar, както и свой собствен субжанр, който наричат „True Metal”. За своите осем години и шест албума с групата, Ross е определян като истинския и единствен китарист на Manowar.

Ross The Boss е един от пионерите както в Punk Rock-а, така и Heavy Metal музиката. Като своя гордост той посочва това, че е повлиял и вдъхновил много артисти през годините. С новата си група той не спира да участва на големи фестивали и да свири не само авторските си парчета, но и класиките на Manowar.


Ross The Boss са:

Ross Friedman – китара

Marc Lopes- вокал

Mike LePond – бас

Steve Bolognese – барабани


Билети за фестивала:

Билетите, които са закупени за изданието през 2020 г. ще важат за 2021 г. без да е нужно да се презаверяват. Билетите за новото издание догодина вече са в продажба в мрежата на Eventim.

Напомняме, че цените на билетите остават непроменени до обявяване на пълния списък с банди за фестивала. 

Еднодневен билет за 15 юли с хедлайнер Sabaton – 60.00 лв.

Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнер Running Wild – 60.00 лв

Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнер Within Temptation – 60.00 лв

Еднодневен билет за 18 юли с хедлайнер Judas Priest – 80.00 лв 

Тридневен билет (петък-неделя) за фестивала – 120.00 лв 

Билет за целия фестивал (четиридневен) – 140.00 лв.

Деца до 12 години влизат безплатно.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley https://midalidarerock.bg

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар