Няма да повярвате как изглежда Грозната Бети днес (СНИМКА)

Description

Няма да повярвате как изглежда Грозната Бети днес (СНИМКА)


Бети Суарез, позната още като Грозната Бети от любимия сериал на всички домакини, ни е оставила спомен за рошави вежди, очила с дебели рамки и големи и изпъкнали шини. Или с една дума непохватното момиче стана мерна единица за непривлекателност.

Както обаче обикновено се случва в живота, грозното патенце винаги се превръща в красив лебед. Такава е и историята на Америка Ферера – актрисата, изиграла грозната Бети.

 Родена в семейство на емигранти от Хондурас, Америка е първата латиноамериканка, спечелила награда „Еми“ за най-добра комедийна актриса. Това се случва през 2007 г. именно за ролята й в сериала „Грозната Бети“. Ролята й носи и отличе „Златен Глобус“.


След сериалът, Ферера прави много успешна кариера, като се снима в дузина други сериали, както и няколко пълнометражни филми. Най-известен сред тях е „Суперстор“, в който латинокрасавицата бе и съпродуцент. В началото на миналата година обаче тя напусна, за да развива кариерата си основно зад кадър. По NETFLIX вече върви и първия сериал, чиито режисьор и продуцент е Америка Ферера – Gentefied.

Америка е омъжена за актьора Райън Пиерс Уилямс. Двамата имат син – Себастиян, който се роди през 2018. Миналата година на бял свят се появи и дъщеря им Лусия, пише flashnews.bg.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар