Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Зрителите на "Като две капки вода" си искат Рачков!

Страницата на музикалното риалити по Нова телевизия "Като две капки вода" се препълни с коментари на зрители. Те настояват да им в...


Страницата на музикалното риалити по Нова телевизия "Като две капки вода" се препълни с коментари на зрители. Те настояват да им върнат любимеца Димитър Рачков.

За няма и ден, откакто шоуто „Като две капки вода“ официално обяви старта си на 22 февруари, зрителите избухнаха в мрежата, пише show.bg.

Причината е замяната на Рачков с Геро, който тази година ще е водещ в тандем със Зуека. Все още не е ясно кое е наложило това решение, а самият продуцент Маги Халваджиян мълчи.

Един поглед в страницата на „Капките“ стига, за да се разбере, че публиката харесва шоуто, но най-много си обича Рачков. И си го иска обратно.

Стотици коментари заляха и продължават да заливат виртуалното пространство с настояване „Върнете ни Рачков“. Ето и само малка част от тях:

„Зуека без Рачков е пълна скука, а в комбинация с Геро..съвсем. Дано има други водещи“.

„Изгубвате ме този път. Може Рачков да е пресолил манджата нЕкой път…ама да ви кажа-аз като готвя пилешка супа слагам бутче…опитвала съм и с фенери-пак има лек вкус на пилешка супа,ама доста по-постничка“.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!