Дани Владимирова започва да води уикенд емисиите по Bulgaria ON AIR

Description

Дани Владимирова започва да води уикенд емисиите по Bulgaria ON AIR


От 16 януари тя ще замества колегата си Петя Кертикова, която излиза в майчинство

С повече от 10-годишен стаж в медиите, от 16 януари Даниела Владимирова ще бъде лицето, от което зрителите ще научават най-важните новини от страната и света през съботните и неделните дни. Тя ще води всички емисии на Новините ON AIR през уикендите на мястото на колегата си Петя Кертикова, която очаква първата си рожба и излиза в майчинство.

С богат журналистически опит пред камерата и на терен, Дани Владимирова е добре позната на зрителите. Тя се присъединява към екипа на националната политематична телевизия през 2016 година като водещ на Новините ON AIR и репортер. Следи информационния поток и не изпуска детайли нито от вътрешните, нито от международните новини, включително спорта.

Сега освен че ще се грижи да държи зрителите информирани за всичко най-важно през уикендите, Дани Владимирова ще продължи да се изявява и като репортер. 

„Харесвам да бъда и „на терен“, както се изразяваме на служебен жаргон. Репортерската работа ме държи в кондиция и изостря сетивата ми, а това е изключително важно в нашата работа“, казва тя.

Екипът на Bulgaria ON AIR пожелава на водещата на Новините ON AIR и автор на поредицата „Завърналите се“ спокойна бременност, а на водещата Даниела Владимирова много положителни новини и успешни емисии.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар