Защо да се възползвате от калкулатор за гражданска отговорност

Description

Защо да се възползвате от калкулатор за гражданска отговорност


Собствениците на лека кола са наясно с купищата отговорности, свързани с нейното стопанисване. Технически прегледи, подмяна на дефектирали части и сключване на задължителна застраховка “Гражданска отговорност”, която е неотменима и трябва да се прави всяка година - със сигурност има доста за какво да се помисли по отношение поддръжката на автомобила. Ако досега сте се грижили правилно и отговорно за превозното средство, продължете да го правите и през 2021-ва. Изберете Ай енд Джи Брокерс за Ваш доверен партньор и сключете ГО онлайн. 


Какво е калкулатор за гражданска отговорност

Гражданската отговорност е вид застраховка, която има задължителен характер, като всеки водач на МПС е длъжен да я направи в рамките на указания срок. Нейното предназначение е да покрие възникнали щети при възникването на определени застрахователни обстоятелства, които са породени в резултат на причинено от Вас пътнотранспортно произшествие (ПТП). Когато такова стане факт, се изготвя двустранен протокол, в който се описват имуществените вреди и последователността на настъпилите събития, касаещи трети лица. 

С помощта на калкулаторите за гражданска отговорност, ще можете да изчислите крайната сума, която трябва да внесете, за да подпишете новата полица. Услугата е достъпна и онлайн, което означава, че можете да се възползвате от нея по всяко време и от всяко място. За целта е необходимо да попълните лични си данни, както и важна информация за автомобила. 

Или с други думи:


- Вид на автомобила и място на регистрация;

- Мощност и обем на двигателя и гориво на мотора;

- Регистрационен номер и собственик на колата;

- Данни за възникнали произшествия за период от три години;

- Наличие на застраховка каско;

- Предназначение на автомобила и др.


Тези данни са необходими за калкулатора гражданска отговорност, който ще осигури желаната информация, отнасяща се до дължимата от Вас сума за подписването на полицата. Спестете си време, нерви и много усилия, възползвайки се от услугите и калкулатора на Ай енд Джи Брокерс, както и от изгодните застрахователни условия, които компанията предлага. 


Защо да се възползваме от него

Онлайн калкулаторът ГО е практичен начин да се погрижим за делата си в най-кратки срокове. Доста хора ненавиждат чакането по опашки и излишното разтакаване, допълнено с досадна бумащина, която превръща изпълнението на задачите в напрегнато начинание с неясен край. Променете това и се доверете на Ай енд Джи Брокерс - винаги до Вас, когато имате нужда от гъвкави и работещи решения!

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар