Акцентите по Discovery Channel за март

Description

Акцентите по Discovery Channel за март


Представяме ви акцентите в прграмата на Discovery Channel за месец март:

Gold Rush: Dave Turin’s Lost Mine (S3) – highlight

От вторник, 23 март, в 20:00 ч.

Ветеранът в мините Дейв Турин е експертен златотърсач. Той е прекарал години в съвместна работа с Тод Хофман и си е спечелил прякора "Булдозера" заради неуморното копаене на злато. Със завръщането на поредицата той се захваща с най-смелата си мисия досега - да копае злато от изоставените мини на Америка. Сезонът започва с изгубена мина в Колорадо с най-големия потенциал за злато до момента. Въоръжени с нова машина за промиване, Дейв и екипът са решени да спечелят сезона - но нежелано внимание от местната общност заплашва приключването на проекта още преди да е започнал. Операцията едва е стартирала и Дейв получава ужасна вест за семейството си. Сезонът е уникален за екип "Турин", но едно е сигурно - колкото и да са сурови условията и колкото и да са големи залозите, никой няма да се откаже от търсенето на злато.


Undercover Billionaire: Comeback City – highlight

От четвъртък, 25 март, в 20:00 ч.

Стартиралият от нулата бизнесмен Глен Стърнс вярва, че всички заслужават повторен шанс. Той залага на американската мечта, отказвайки се от името, богатството и контактите си и отива под прикритие в отдалечен град, за да създаде компания за милион долара за 90 дни само със 100 долара начален капитал. Сега го очаква още по-голямо предизвикателство - да опази жива американската мечта. В този сезон на поредицата Глен се завръща в Ери, Пенсилвания, където създава бизнеса си "Ъндърдог Барбекю" само за 90 дни. Този път той има нова мисия - да спаси малките бизнеси на ръба на фалита. Във всеки епозод Глен ще покаже как работи, за да преобрази един подобен бизнес. След като оценява работата им и идентифицира областите, които трябва да се променят, той работи заедно с тях, за да ги вдигне на крака само за 27 дни - времето, за което средният малък бизнес в Америка има парични резерви. След като е открил своята американска мечта, Глен иска да помогне на другите да си върнат своите.


Diesel Brothers (Season 3) – highlight

От сряда, 17 март, в 22:00 ч.

Хеви Ди, Дизел Дейв и екипът им се завръщат! Момчетата са известни в цял свят с щурите си онлайн клипове и невероятните си екстравагантни камиони. Мега конструкциите са легендарни в света на дизела и този сезон са по-големи и по-впечатляващи отвсякога. Дизел Дейв се захваща с първия камион на мечтите си и иска да създаде епична модерна версия на Кодиак, докато Тод ЛеДук предизвиква момчетата на надпревара в пустинята. Лудият учен Сам разкрива "Кракена" - дизелово едноколесно превозно средство, невиждано досега. С амбициозните си проекти момчетата правят бизнеса си по-голям отвсякога - и са готови да го издигнат на друго ниво.


Публикуване на коментар

Публикуване на коментар