Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Жените и аутдор предизвикателствата към тях по Outdoor Channel през март

Представяме ви акцентитe и премиерите през март 2021 по Outdoor Channel. Жените и аутдор предизвикателствата към тях  Outdoor Channel отбеля...


Представяме ви акцентитe и премиерите през март 2021 по Outdoor Channel.

Жените и аутдор предизвикателствата към тях 

Outdoor Channel отбелязва Международния ден на жената заедно с дамите – водещи на предавания по канала – Шери Дей в „Speargun Hunter“, Джес Кинг в „Back Country Rescue“ и Марико Изуми в „Hookin’ Up“! Каналът фокусира вниманието си върху жените и аутдор предизвикателствата към тях!

Понеделник, 8-ми март, 16:00 - 20:05 ч.

Speargun Hunter


С участието на елитни експерти по подводен риболов от цял свят, „Speargun Hunter“ пътува до места, които не само разкриват изумителната красота на океана, но и реалните опасности, която крие риболовът на големи екземпляри в най-дивите условия на Земята – открития океан. Водещата Шери Дей отвежда зрителите на тайни локации от Кий Уест до Кортес Банк, където се образуват едни от най-големите вълни на Земята, от Хатерас до Бахамите и къде ли още не... В корпоративния свят Шери Дей е дългогодишен и успешен инженер на IBM, а в океана е шампион по подводен риболов…


Back Country Rescue


Смъртоносни лавини, отнемащи живота на скиори. Диви мечки гризли, осакатяващи туристи. Каякари, заклещени сред камъните в буйни реки. Хората, попаднали в подобни ситуации, никога не биха се измъкнали живи без помощта на безстрашния екип от мъже и жени, които са готови да им се притекат на помощ и да ги спасят. Изпълнената с адреналин поредица за рискови спасителни операции „Back Country Rescue“ представя Джес Кинг! Тя е енергичен и опитен ръководител на спасителен екип, тя може едновременно да фиксира счупена ръка и да утешава семействата на жертвите. Тя обединява силите на спасителните екипи и държи под контрол всички обстоятелства, свързани с инцидентите. 


Hookin’ Up с Марико Изуми


Съчетавайки любовта към пътешествията със страстта към риболова, Марико Изуми води зрителите по света, за да им покаже най-доброто и от двете. По време на своето шоу Марико посещава най-добрите места за риболов, като по пътя си се запознава с местната култура и традиции.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!