Предложение за брак дава приказен финал на новия епизод на “Бригада Нов Дом” тази вечер по bTV

Description

Предложение за брак дава приказен финал на новия епизод на “Бригада Нов Дом” тази вечер по bTV


Неуморната бригада помага на младо семейство с бебе да заживее заедно под един покрив – тази вечер oт 21:00 ч. по bTV

Новият епизод на “Бригада Нов Дом”, тази вечер от 21:00 ч., ще срещне зрителите на bTV с младите Християна (24 г.) и Николай (25 г.) и тяхното малко бебенце Kaя. На тримата се налага  да живеят разделено един от друг, заради окаяното състояние на апартамента им, наследство от майката на момичето. Той е напълно негоден за живеене – в него има много влага и мухъл и  няма никакви условия за нормален живот, още повече за отглеждане на бебе. И двамата родители имат тежки съдби и са израснали без бащи, а Християна наскоро е загубила и майка си и все още не може приеме загубата й. Въпреки трудностите, които животът им поднася, двамата са силно влюбени, подкрепящи се и не губят нито за миг надежда, а Николай всячески се опитва (с помощта на заеми и собствените си умения и сръчност), да преобрази поне част от жилището им. Тримата мечтаят някой ден да оправят апартамента си и да заживеят заедно в него. 

И ето, че един ден щастието им се усмихва и в живота им се появяват Мария Силвестър и бригадата на Караджов, които буквално “отварят вратата на възможностите” пред тях за нов живот в така мечтания дом. “Бригада Нов Дом” се включва ударно в ремонта, а тяхната кауза е подкрепена и от гост-звездата в епизода – водещият Димитър Павлов. Под зоркия поглед на майсторите той ще сложи първата плочка в живота си, ще носи мебели наравно с тях и ще боядисва. В епизода ще преобладават и любимите на двойката цветни триъгълници, които Екатерина Ташева-Чери и Мария Силвестър с удоволствие ще сътворят за тях, а в оцветяването им ще се включат всички.

Точно като в приказките, епизодът с двамата влюбени, Николай и Християна, ще се окаже с вълшебен финал – пред погледа на зрителите  Николай ще отправи предложение за брак към Хриси в новия им хол. 

“Това е най-прекрасното нещо, което “Бригада Нов Дом” е успявала да предизвика”, са думите на вълнение, които Мария Силвестър ще изрече в този момент. А как след всички тежки моменти, с усмивка, вяра, любов и благодарение на усилията на цялата бригада ще се стигне до щастливата развръзка – зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:00 часа.

Най-големите фенове на “Бригада Нов Дом” могат да намерят ексклузивно съдържание и на страницата на предаването:  https://www.btv.bg/shows/brigada-nov-dom/.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар