Собственикът на "Нетуоркс България" Свилен Максимов алармира за некоректни практики

Description

Собственикът на "Нетуоркс България" Свилен Максимов алармира за некоректни практики

Собственикът на "Нетуоркс България" Свилен Максимов изпрати съобщение до Dunvmost, в което алармира за нелоялни практики на конкуренцията спрямо потребители на русенската компания

Ето становището на Свилен Максимов, което публикуваме без редакторска намеса:

"Във връзка със зачестилите случаи на подведени наши клиенти в офиси на други национални доставчици, подчертавам, че Нетуоркс България ЕООД в момента е независима компания, управлявана от български собственик, която плаща своите данъци в Р. България - за разлика от големите телекоми!
Ако Ви съобщят, че компанията Нетуоркс България ЕООД е вече продадена и сега е най-добрият момент да се прехвърлите към друг доставчик, тъй като после предложенията няма да са изгодни - не се доверявайте. ТОВА Е НЕВЯРНО! Не се подлъгвайте!
Искам да ви уверя, че Нетуоркс България ЕООД предоставя най-доброто съотношение между цена и качество на своите клиенти. Нещо повече - дори и да имате предложение от друга компания, за по-ниска цена на услуги - можете да се възползвате от нашата програма „Честна сделка" ( https://networx.bg/chestna-sdelka )- достатъчно е да посетите наш офис с писмена оферта от другия телеком и ние ще Ви направим същото или по-добро предложение!

Свилен Максимов,
Управител Нетуоркс България ЕООД"

Снимка: Дневник / Архив

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар