Девата и рака ги очакват любовни трепети на 21 март

Description

Девата и рака ги очакват любовни трепети на 21 март

Девата и рака ги очакват любовни трепети на 21 март, а какво предстои на останалите представители на зодиака, вижте.

 

Овен
Не трябва да разчитате на пълно взаимно разбиране в отношенията с любимия човек. Все още има доста подводни камъни. Вероятно е да се опитате да се измъкнете от сковаващите ви рамки на семейството.

Телец
Ако издържите проверката на вашите взаимоотношения, то в края на краищата се чувствате щастливи. Не са изключени малки семейни радости.

Близнаци
Възможен е неочакван отказ на предложените ръка и сърце. Не се стеснявайте да се обърнете за съвет към близките си приятели. Тези от вас, които работят на договор, имат възможността да получат постоянна работа.

Рак
Възможна е смяна на партньора, макар че за вас това няма да бъде никак леко. Действията на обкръжаващите ви хора имат непредсказуем и импулсивен характер.

Лъв
Вероятно е нов познат да окаже значително влияние върху вашия мироглед. В семейния ви живот не се набелязва изход на друго ниво на развитие.

Дева
В любовните ви отношения се появява надежда за по-добро и вяра в щастливото бъдеще. Избягвайте резките съждения и изказвания, за които след това може да съжалявате.

Везни
Житейските ви планове може да са нереални, а действията ви – непредсказуеми. Промените, които настъпват в живота ви могат да имат, както положителна, така и отрицателна окраска.

Скорпион
Днес е възможен емоционален изблик. Целият букет от неочаквани събития и известия е способен да обърка дори вас.

Стрелец
Нарастват творческите ви способности, сексуалността и дарът ви да убеждавате. Благоприятно време за решаването на семейните проблеми в съда.

Козирог
Възможен е неочакван поврат на събитията в любовните отношения, което няма да е във ваша полза. Постарайте се да се владеете и да не предприемате прибързани и необмислени решения.

 

Водолей
Извлечете си поуки от събитията през този ден. Големият обем работа, който се налага да изпълнят представителите на този знак, няма да им позволи да отделят много време за близките си хора.

Риби
Звездите съветват окончателно да определите избора си на партньор. По този въпрос изцяло се доверете на интуицията си. Днес са благоприятни контактите с висшестоящите инстанции.

 

Източник: Horoskopa.com

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар