Хороскоп за 22 март: Водолеят да бъде скромен в желанията си

Description

Хороскоп за 22 март: Водолеят да бъде скромен в желанията си

Хороскоп за 22 март: Водолеят да бъде скромен в желанията си, а какво очаква останалите зодии, вижте:

 

Овен
Ако имате талант, може да постигнете големи успехи в изкуството и музиката и едновременно възторженото признание сред поклонниците.

 

Телец
Постарайте се да задържите любимия си човек, скарването с който е станало по недоразумение. В контактите с партньорите си или в отношенията с близките си не проявявайте излишна категоричност.

Близнаци
Възможно е някои от вас да се сдобият с нови възлюбени и дори със спътници в живота. Личният живот може да бъде спокоен и мирен в резултат от установяването на вътрешно равновесие и хармония с околния свят.

Рак
Възможно е да ви е трудно да намерите златната среда и компромиса в любовните отношения. Днес може да се почувствате като господари на положението.

Лъв
Не е изключено възникването на сериозни продължителни отношения. Възрастните от вас се подържат морално от всякакъв род общуване с далечни роднини.

Дева
Не всичко зависи от вас в любовните отношения. Не се опитвайте да прехвърлите тежестта на житейските проблеми на чужд гръб. Във всеки случай днес не е желателно да оставате пасивни – рискувате да се превърнете в мишена.

Везни
Не забравяйте за чувството за мярка и в любовните си отношения се придържайте в рамките на приличието. Постарайте се да се избавите от предубедеността във възгледите и мненията.

Скорпион
Днес ви се налага да се изявите в ролята на миротворци и да помагате за решаването на чужди конфликти. В края на деня самите вие може да сте застигнати от неприятности в личния живот.

Стрелец
Жените могат да блеснат в обществото и да продемонстрират всичките си таланти и способности. По-добре е да проявите великодушие и да отстъпите.

Козирог
Някои от вас са склонни да „колекционират“ своите сексуални преживявания и да сменят партньорите си. Кризи настъпват във всички семейства и към тях трябва да се отнасяте философски и търпеливо, успокоявайки се всеки път, че можете да се измъкнете от затруднената ситуация.

Водолей
Днес ви е нужна скромност в желанията, тъй като в противен случай са възможни тежки изпитания и дълъг период на въздържане. Планетите съветват в най-сложните случаи да се отстъпва в дреболиите, за да се спечели в главното.

Риби
Само от вас зависи победата или поражението в любовта. Не е изключено днес да успеете да разрешите проблемите на децата или възрастните си роднини.

 

Източник: Horoskopa.com

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар