Клип на НЛО предсказа днешната политическа ситуация преди цели 28 години (ВИДЕО)

Description

Клип на НЛО предсказа днешната политическа ситуация преди цели 28 години (ВИДЕО)

Клип на НЛО предсказа днешната политическа ситуация преди цели 28 години (ВИДЕО). Нашумял клип с групата НЛО от 1996 г. (с участието на актьорите Велко Кънев, Георги Мамалев, Павел Попандов и Антон Радичев във видеото) буквално пророкува какво ще се случи 28 години по-късно. То показва как се търси премиер, когато се налага. И ако няма търсенето стига и до кофите за боклук. Мрежата жужи, че „предсказанието“ се сбъдва.

След като партиите върнаха мандата неизпълнен, сума ти хора отказаха на президента, а други му заръчваха: тоз недей, оня не притеснявай… Никой не ще, а трябва!

Сюжетът на клипа:

Мерцедес спира до човек с кофа за боклук. „Айде влизай, не се дърпай, ще ставаш премиер!“, казват му важни хора в черни костюми. „Ама как, бе, не искам, имам косопад, лумбаго, ишиас..“, реди бъдещият министър-председател.

По някое време пробва да пробута съседа при това баджанак: „Направете военен преврат, той е старшина, ще се навие!“. „Глупости. Нямаме хора за набор да попълваме, ти военен преврат бълнуваш…“, чува насреща.

Накрая, след като размисля дали ще се съгласи жена му, заплашен с шамари, и най-вече след като разбира, че държавата ще му плаща сметките за ток и парно, нашият протагонист се съгласява. И хуква с кофата да тича пред мерцедеса. Звучи народна музика…

Пророчествата на семейство „Симпсън“ ряпа да ядат.


Публикуване на коментар

Публикуване на коментар