Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Пиарът на ГЕРБ изригна: Тези хора нямат връзка с реалността!

П иарът на ГЕРБ изригна след обръщението на Николай Денков към нацията. Никола Николов припомни, че вариантът, поставен на мас...

Пиарът на ГЕРБ изригна след обръщението на Николай Денков към нацията. Никола Николов припомни, че вариантът, поставен на масата, е даден от ГЕРБ още на 17-ти март.

HistovHQ публикува думите му без редакторска намеса:

Николай Денков излезе по БНТ в 20:00 часа да се моли на ГЕРБ да гласуваме ротация само на него и Мария Габриел 😤

Тези хора или абсолютно нямат връзка с реалността или имат проблем с паметта!

Този вариант беше предложен от ГЕРБ още на 17 март, но беше отхвърлен от ПП-ДБ

Преди минути Денков се помоли в национален ефир:

Обещанията трябва да се спазват. Това е основата на всяко взаимно доверие, както в политиката, така и в живота. Това обяви в обръщение към нацията Николай Денков.

Той се помоли на ГЕРБ да подпишат споразумението и да спазят думата си, за да не хвърлят държавата в хаос. Предложението му да не се ходи на избори включва ГЕРБ-СДС да се съгласят на правителство с премиер и външен министър Мария Габриел и без смяна на министри.

„Аз спазих обещанието си и подадох оставка на 6 март. Преговорите показаха, че нямаме съгласие за смяна на министри. Съгласно договорката ни трябва само от и Мария Габриел да сменим позициите си. Обръщам се към ръководството на ГЕРБ и им напомням към даденото преди девет месеца обещание. Да спазят дадената дума, да подпишат споразумението и да гласуваме правителство с премиер Мария Габриел и без смяна на министри“, призова Денков.

Той твърди, че ГЕРБ и ПП-ДБ са постигнали съгласие по споразумението за съвместно управление и могат да управляват по него

„За девет месеца това правителство постигна много. Преди два дни получихме уверения за еврозоната и за сухопътен Шенген до края на годината“, заяви премиерът в оставка.

„Колеги от ГЕРБ, не хвърляйте страната към избори“, примоли се той

 

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!